Abolirea Marii Britanii prin Tratatul de Reforma in 2008.

Sursa:http://www.eutruth.org.uk

AL SASELEA si ultimul tratat al UE poarta numele eufemistic de „Tratat de reforma”. El urmeaza sa fie semnat in vara anului viitor de catre Regina. Cancelarul Germaniei, Angela Merker si fostul presedinte francez Giscard d’Estaing sunt doar doi dintre numerosii oficiali europeni care au confirmat faptul ca „Tratatul de reforma” este doar un nou nume pentru „Constitutia Europeana”. Prin urmare, acest „Tratat de reforma” va aboli Constitutia britanica, si prin urmare natiunea britanica si engleza, inlaturand Parlamentul si dand posibilitatea dictaturii UE chiar sa il inchida!

Acest al saselea tratat al UE este poate tratatul adoptat cel mai rapid si mai in secret de catre UE, din cauza opozitiei tot mai ridicate si a recunoasterii, de catre tot mai multi oameni, a faptului ca UE este un stat politienesc in devenire. Tony Blair, in cadrul unei Conferinte Interguvernamentale, a semnat tratatul pe 23 iunie 2007, acesta fiind ultima sa decizie importanta in calitate de sef al guvernului britanic. In cadrul summitului de la Lisabona din 18-19 decembrie, forma finala a tratatului a fost semnata de noul premier, Gordon Brown. Tot ce mai ramane acum e ratificarea de catre Parlamentul de la Wesminster si semnatura reginei, aceste evenimente urmand sa aiba loc in vara lui 2008.


UE a ales acest al saselea tratat in locul Constitutiei tocmai pentru a evita referendumurile nationale in tarile membre. In timp ce Consitutia UE ar fi abolit cele 5 tratate anterioare, inlocuindu-le, noul „tratat de reforma” se adauga celorlalte tratate extinzand puterile UE la cele din Constitutia UE. Toate cele 6 tratate cu apendice cu tot insumeaza circa 100.000 de pagini, majoritatea necitibile.

In fapt, fiecare din cele sase tratate ale UE este complet ilegal din perspectiva Constitutiei Britanice, a Cartei drepturilor din 1689 si a legilor organice. Este de neiertat ca Regina, ministrii ei si Parlamentul au comis acte de tradare semnand aceste tratate, ducand la abolirea legilor si a natiunii noastre (britanica).

UE va ramane ilegala in Marea Britanie, dar odata ce UE si-a completat puterea si controlul, nu vom mai putea scapa de ea, asa cum am scapat de Germania care a incercat sa ne cucereasca in 1940. Mai avem doar un an pentru a-i aduce pe acesti tradatori in fata Justitiei, si pentru a scapa de dictatura UE.

Circa 45 milioane de cetateni Britanici sunt impotriva abolirii natiunii noastre, si in asentimentul lor sunt peste 200 de milioane de cetateni europeni, si ei victime ale UE! Dar se pare ca nu ni se va da dreptul de a alege. Asta nu inseamna ca nu putem actiona! Exista moduri de a lupta impotriva UE! Trebuie sa oprim Parlamentul si Regina de a distruge constitutia si legile noastre!

Unde suntem acum.

1. Din 1972, Regina a semnat ilegal cinci din cele sase tratate ale UE.

2. Cele cinci tratate au definit si au construit UE drept o dictatura impusa.

3. Legile UE, adoptate pasiv de catre Wesminster, au dat UE puterile unui stat politienesc.

4. Al saselea tratat al UE va completa abolirea natiunii britanice; Regina vrea sa il semneze anul viitor. O putere straina, UE, ne va conduce cu legi caracteristice unei dictaturi politienesti.

Conducerile principalelor partide sunt controlate de catre UE de peste 20 de ani. Ceea ce implementeaza ei in Parlament este agenda UE, nu dorintele cetatenilor britanici. Iata de ce votul cetatenilor nu mai conteaza.

Ceea ce presa noastra controlata nu a mentionat e faptul ca Marea Britanie putea fi abolita inca din noiembrie 2006, daca nu popoarele francez si olandez nu ar fi votat impotriva Constitutiei UE.

In locul Constitutiei, va fi insa impus acest Tratat care va da puterea comisarilor UE de a ne impune moneda euro si legile unui stat politienesc.

5. 33 de ani in UE – ati observat cum drepturile noastre democratice au fost retrase?

UE ne-a negat deja dreptul nostru fundamental de a vota impotriva UE si de a ne mentine natiunea. Majoritatea cetatenilor britanici nu vor sa fie in UE. Cu toate acestea, suntem fortati sa ramanem impotriva vointei noastre.

Ati simtit cum ati ramas fara putere, incapabili de a influenta evenimentelor si cum votul dumneavoastra nu mai valoreaza nimic? Cele sase tratate ale UE au inlaturat treptat democratia noastra; de 33 de ani, legile noastre sunt „armonizate” cu cele ale UE; acum, 80% din legile votate in Parlamentul britanic sunt legi „europene”, nu legi britanice. Oare faptul ca tot mai multi cetateni britanici si-au pierdut interesul fata de politica nu e determinat si de faptul ca UE ne-a luat capacitatea de a schimba lucrurile?

Am pierdut multe din drepturile noastre, inclusiv sistemul juridic „habeas corpus”, inlocuit de sistemul „corpus juris” al UE. Puterea guvernului creste incontinuu, la fel ca si cea a marilor corporatii. Politicienii mint necontenit despre UE, pretinzand ca este lipsita de importanta.

6.Coruptia masiva a UE.

Auditorii UE au gasit fraude atat de mari in aceast organizatie, incat au refuzat in ultimii 10 ani sa le semneze bilantele contabile. Cei care au rupt tacerea, cum ar fi Marta Andreason, fost director al bugetului UE, care a dezvaluit ca in 2005, peste 95% din bugetul UE nu e justificabil, a fost concediata.

7.Coruperea politicienilor nostri de catre UE se face si prin acordarea unor salarii imense si alte cheltuieli pentru a-i determina sa voteze pentru „Europa”, impotriva celor mai importante interese ale alegatorilor lor.

Ca rezultat, principalele partide britanice: consevator, laburist si liberal actioneaza in favoarea UE ca un adevarat partid-stat. Aceste partide implementeaza politica liderilor, nu a membrilor lor. Daca ati votat pentru unul dintre aceste trei partide, inseamna ca ati votat pentru dictatura UE.


8. Coruptia UE se revarsa prin Serviciul Civil, guvernamantul local si peste 8500 de agentii guvernamentale.

Un guvern UE din umbra traieste in interiorul birocratiei noastre, cu sediul in Oficiul Primului Ministru (ODPM). El include multe parti aleguvernului, inclusiv RDA (Regional Development Agency) si parlamentele regionale. „Common Purpose”, o organizatie a UE, are membri printre multe organizatii guvernamentale, inclusiv din consilii orasenesti si judetene, registrul agricol, politia si NHS, pe care le distrug din interior.

„Common Purpose” este liantul care permite fraudele intre aceste departamente guvernamentale, mituind politiicenii si birocratii. De mult ori, organizeaza licitatii publicie trucat. (RDA – Agentia de dezvoltare regionala a UE, este un jucator major in acest gen de coruptie). In plus, apartenenta la aceasta organizatie este platita cu salarii mari, bani furati din taxele contribuabilor.

9. Multe afaceri se inchid din cauza reglementarilor UE.

Cele peste 111000 de reglementari ale UE, cand vor capata putere deplina, vor transforma economia britanica dintr-o economie de piata intr-o economie planificata de tip sovietic, ducand la falimentul a mii de afaceri. De asemenea, aceste reglementari vor controla viata noastra personala mult mai mult decat era controlata viata cetatenilor sovietici!

Costul anual al celor 8500 de agentii guvernamental este de 124 de miliarde de lire si la acest cost se adauga inca 40 de miliarde de lire sub forma de taxe indirecte. Public Bodies Directory 2006 descrie doar 882 dintre aceste agentii. Majoritatea exista din cauza legilor UE si aproape toate ar trebui inchise.

10. UE ne costa 200 miliarde de lire pe an, practic 20% din economia noastra.

Conform organizatiei guvernamentale, Better Regulation Task Force, adaptarea la regulile UE costa acum economia britanica peste 100 miliarde de lire pe an. De asemenea, asocierea cu economiile europene mai slab dezvoltate ne costa in plus 80 de miliarde de lire anual. Numai industria de pescuit, pe care am cedat-o UE, inseamna 5 miliarde de lire anual. Pierderile cauzate altor industrii de catre UE (cum ar fi faptul ca am fost fortati sa inchidem compania Rover Car Co) inseamna alte 20 de miliarde de lire. Contributia noastra directa la bugetul UE este de 10 miliarde de lire.

Inainte de a fi intrat in UE, aveam o balanta de comert egala cu tarile de atunci ale UE. Acum, reglementarile UE ne obliga sa pierdem 22 de miliarde de lire anual. Am fi mult mai bogati daca am parasi UE!

Scopul principal al taxelor este sa finanteze guvernul si cheltuielile sale risipitoare; nivelul taxelor s-a dublat practic in cei 33 de ani de cand am intrat in UE. Asta inseamna ca sunt mai putini bani in economie pentru salarii iar clasa saraca este in crestere.

11. Judetele vor fi abolite.

Regina a semnat Tratatul de la Maastricht din 1992, care a adoptat planul de regionalizare al UE. Prin acest plan, vor fi abolite cele 48 de judete [comitate] ale Angliei, fiind inlocuite cu 9 „euroregiuni”, fiecare cu cate o capitala regionala si un guvern regional, care va fi responsabil direct fata de Bruxelles, nu fata de guvernul national! Asta duce efectiv la distrugerea Angliei! De exemplu, judetele Cornwall, Gloucestershire si Wiltshire sunt comasate intr-o asa-zisa „regiune de sud-vest” cu capitala la Exeter. Faptul ca regionalizarea este nepopulara, a condus la o incetinire a implementarii, insa dupa ce al saselea tratat al UE va fi ratificat, ea va fi aplicata in forta, odata ce am pierdut dreptul de a obiecta.

12. Distrugerea deliberata a standardelor noastre de viata.

De la comertul de duminica practicat de supermarketuri care platesc salarii derizorii angajatilor pana la subminarea deliberata a familiei si a profesorilor, trecand prin educatie sexuala pentru copii sub 13 ani, totul contureaza un tablou sumbru al supunerii noastre UE timp de 34 de ani prin „succesul” subversiunii scolii de la Frankfurt. In timp ce crestinismul britanic aproape a murit intr-o Europa ateista, siguranta si o mare parte a vietii civilizate s-au dus odata cu el.

13. UE controleaza imigratia in Marea Britanie incepand din 1997.

In 2006, peste 900000 de imigranti au sosit in Marea Britanie. Tratatul de la Amsterdam a cetat controlul imigratiei catre UE. Numarul imigrantilor straini a crescut de 30 de ori in ultimii 20 de ani. Politicienii si marile corporatii sprijina activ imigratia – fiindca imigrantii accepta salarii mai mici si conditii de protectie sociala mai scazute, ceea ce de fapt inseamna scaderea nivelului de trai pentru toata lumea. Politicienii mint spunand ca nu pot oferi cetatenilor britanici munci „murdare”. Adevarul este ca ei nu vor sa ofere salarii decente, si, in mod cinic, folosesc imigrantii pentru a micsora salariile, marind clasa de jos.

Guvernul pretinde ca sunt maxim 145000 de imigranti anual, si ca 1.5 milioane de noi case vor fi necesare pentru ei. Dar in acelasi timp, Jack Straw a admis ca 2.6 milioane de imigranti au depus cerere pentru cetatenia britanica numai in 2006.

Infrastructura si serviciile sociale nu pot face fata unui numar atat de mare, iar in unele orase s-a ajuns la situatia ca populatia autohtona engleza a ajuns o minoritate de 10%. Numai ca imigratia e controlata de UE, nu de secretarul de externe, care nu are nici o putere, nici o alta optiune decat sa se conformeze dictaturilor UE.

Michael Howard a mintit pe 24 ianuarie 2005 cand a afirmat ca a fixat imigratia – fiindca nu avea de fapt nici un control asupra ei. Noii imigranti ii pun intr-o situatie mai proasta pe imigrantii mai vechi, prin presiunea asupra pietei imobiliare si prin scaderea salariilor.

Concluzie.

Daca al saselea tratat UE va fi semnat, vom pierde dreptul de a ne retrage din UE si vom inceta de a mai fi o natiune. La fel ca si celelalte 5 de pana acum, tratatul al saselea are nevoie de doua semnaturi doar: a primului ministru si a reginei.

Appendix: Cele 5 tratate europene semnate de Marea Britanie.

1. Actul Comunitatilor Europene, 1972.
2. Actul unic european, 1986.
3. Tratatul de la Maastricht, 1992.
4. Tratatul de la Amsterdam, 1997.
5. Tratatul de la Nisa, 2001.

One Comment

  1. Lidia says:

    Adevarul despre Marea Britanie si UE si nu numai pe:
    http://video.google.co.uk/videoplay?docid=2276388698382923342&q=endgame+blueprint&total=69&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

    Har si pace de la Domnul nostru Iisus Hristos

Leave a Comment