Istoria UE ar putea deveni materie obligatorie!

Istoria Uniunii Europene ar putea deveni materie obligatorie în şcolile din statele membre. Comisia pentru Cultură a Parlamentului European a aprobat cu majoritate de voturi amendamentul depus de europarlamentarul român, Mihaela Popa, informeaza realitatea.net.

Acesta a cerut ca istoria Uniunii Europene să fie studiată în şcolile din toate statele Uniunii Europene. Motivul invocat de europarlamentarul român este că tinerii trebuie să cunoască etapele formării şi dezvoltarii Uniunii.Amendamentul depus de către Mihaela Popa a fost sprijinit de majoritatea deputaţilor din comisie. Raportul va fi supus votului în plenul Parlamentului European în sesiunea de la Strasbourg din luna aprilie.Uniunea Europeana nu poate fi decat mandra de “aportul” europarlamentarilor romani! Cat despre Mihaela Popa: putem observa foarte simplu faptul ca ea reprezinta interesele UE si nu ale Romaniei …

Cand istoria nationala este pusa la zid ,iesind aprope total din programele de invatamint,noi facem propuneri pentru “istoria UE”! As vrea sa pot crede ca e doar incompetenta si lingusire; dar stiu foarte bine ca e vorba de un plan diabolic de spalare a creierelor! “Bietii”comunisti, par mici copii pe langa noii eurocomunisti!

PS: Dealtfel, in actualul manual de istorie de clasa a XI-a este tratat pe larg subiectul U.E. Interesul este un zero absolut in rindul elevilor.

Leave a Comment