Un politician olandez vrea sa scoata Romania din UE! Ii dorim succes!

Politicianul olandez Geert Wilders a afirmat recent ca partidul sau va cere iesirea din UE a Bulgariei si Romaniei, considerand ca sunt „tari corupte”. Din pacate, stim foarte bine cat de multa dreptate are Wilders! De asemenea, PVV vrea sa blocheze intrarea Turciei in UE. „Turcia nu trebuie sa devina membru al UE nici acum, nici peste o suta de ani” a declarat Wilders. Totodata, Wilders este de parere ca rolul UE trebuie redus doar la nivelul de cooperare economica intre tarile membre.

Miliardele de euro platite UE de catre cetatenii olandezi ar trebui sa fie folosite in beneficiul olandezilor, nu pentru subventii acordate fermierilor din Polonia, Franta sau Portugalia„, a mai declarat Wilders. De asemenea, Wilders doreste ca parlamentele nationale sa capete drept de veto asupra legilor „europene”.

Wilders este presedintele Partidului Libertatii din Olanda (Partij Voor de Vrijheid, pe scurt, PVV), un partid eurosceptic, libertarian si antiimigrationist. Geert Wilders a devenit faimos pentru un scurt metraj intitulat Fitna, in care condamna extremismul islamic.

Acest film i-a adus mai multe amenintari cu moartea din partea celor vizati; o interdictie de intrare in Marea Britanie si chiar o tentativa de a-l pune in acuzare in propria tara sub motivul de „islamofobie”. Pentru cei care nu stiu, in Olanda exista o minoritate musulmana insemnata, reprezentand circa 10% din populatie. Politicianul Pym Fortuyn si regizorul Theo van Gogh au fost ucisi de catre islamisti din Olanda pentru opiniile lor critice la adresa religiei respective.

One Comment

  1. Vasile Guian says:

    Oland, fiind odată o „putere” colonială, şi-a căpătat şi ea răsplata printr’un milion de coloraţi! din Indonezia care, le-or place sau nu, dar pentr ţara domnului Geert Wilders, asta este o problemă de care no vor mai scăpa!!! Noi nu putem nega că politrucii noştri nu sunt corupţi-sunt până’n măduva oaselor!
    Dl. Wilders ar fi mai bine să se ocupe de soarta Olandei decât de soarta altor ţări cu problemele lor, că la problemele noastre, au contribuit foarte mult şi minorităţile din România, la fel cum la problemele Olandei contribuie minorităţile lor…

    Tamburus

Leave a Comment