Declaratii eurosceptice ale presedintelui PRM, C.V.Tudor.

Deşi PRM este un partid care se declară pentru aderarea României la UE, prin vocea preşedintelui său, domnul Corneliu Vadim Tudor, răzbat accente cel puţin eurosceptice. Vă prezint în continuare un fragment din conferinţa de presă din data de 19.mai.2006 a PRM:

“Într-un interviu din iulie 2002 cunoscutul reporter Ian Fischer, de la ,,New York Times”, afirma că ,,România a devenit un Irak al coruptiei”. Au trecut 4 ani de atunci si situatia nu numai că nu s-a ameliorat, dar s-a agravat. Între timp, tara a pierdut PETROM-ul, Banca Comercială Română, DISTRIGAZ si alte active si valori. Ca un amănunt nu lipsit de interes vom spune că austriecii de la OMV au realizat, în trimestrul I al anului 2006, un profit net de un sfert de miliard de euro! Asa că nu-i de mirare că vom intra în Uniunea Europeană, din moment ce economia românească a încăput, aproape în totalitate, pe mîna străinilor. Jocul pe care îl fac unii oficiali europeni e foarte perfid: ei ne tin în sah nu numai pentru restantele si proasta noastră gospodărire, ci si fiindcă a mai rămas ceva de acaparat, cum ar fi CEC, Loteria Română, Imprimeria Natională, Muntii de aur si argint de la Rosia Montană etc. În pofida propagandei sufocante si a psihozei create de o ,,echipă de zgomote” bine plătită, care nu spune adevărul, românii au cam început să priceapă că, cel putin în primii ani după aderare, nu-i asteaptă lucruri prea bune. Astfel, un sondaj efectuat recent si tinut în mare secret arată că 52,7% dintre cetătenii României se pronuntă împotriva aderării la Uniunea Europeană, iar numai 47,3% sînt pentru. Mai mult ca sigur că diferenta asta va creste. Asa cum vor creste si preturile…

În general, puterea de cumpărare a românilor s-a redus semnificativ în cele 500 de zile ale Regimului Băsescu-Tăriceanu. Pensionarii suferă cel mai mult de pe urma experimentelor aberante ale asa-zisilor specialisti care conduc tara. Pentru prima dată, după multi ani, valoarea punctului de pensie a ajuns la cel mai scăzut nivel, de-a dreptul sub-uman, de 30% din salariul mediu brut. Astăzi, un pensionar primeste doar o treime din valoarea salariului mediu pe economie. Această scădere este dramatică azi, iar mîine va deveni tragică, în conditiile în care România va trebui să-si alinieze preturile si tarifele la valorile practicate în statele Uniunii Europene.”

One Comment

 1. LAZAR A. says:

  DOMNULE REDACTOR,

  SUBSEMNATUL „LAZAR AUREL” DOMICILIAT IN ROMANIA , JUD. VASLUI SUNT VICTIMA UNEI CRIME MONSTRUOASE.
  MA ADRESEZ DVS FINDCA SUNTETI SINGURI OAMENI CAPABILI SA INTELEAGA ASEMENEA CAZURI , SUNTETI PRINTRE PUTINI OAMENI DOCUMENTATI IN DOMENIU SI CARE ARE CURAJUL SA PUBLICE ASEMENEA CAZURI.
  DIN MOTIVE INTEMEIATE(SUNT VICTIMA UNUI ABUZ DE 25 DE ANI) CONSIDER CA ASEMENEA CAZURI DE COBAI UMANI TREBUE DISCUTATE NUMAI CU OAMENI DESCHISI LA NOU , CARE ACCEPTA POSIBILITATEA EXISTENTEI UNOR ASEMENEA CRIME.
  I– PREZINT CAZUL
  DE 25 DE ANI , SLUGOI, „DOCTORI NEBUNI”, DISCIPOLI LUI „JOSEF MENGELE”, PROFITA DE NESTIINTA SOCIETATI CIVILE DESPRE DISPOZITIVELE RFID, SI REPETA CRIME CA IN LAGARELE NAZISTE CU MIJLOACE MODERNE– INCEPIND CU 23-AUGUST -1987 SUNT FOLOSIT COBAI PENTRU EXPERIMENTE STIINTIFICE SAU MEDICALE FARA VOIA MEA SI TORTURAT ZILNIC DE CATRE AUTOR NECUNOSCUT , LA DISTANTA PRINTRUN IMPLANT CU DISPOZITIV RFID.
  DE 24 DE ANI NU POT OPRI CRIMA FINDCA AUTORITATILE STATULUI ROMAN(MAGISTRATI-EXPERTI) PROFITA DE NESTINTA SOCIETATI CIVILE DESPRE DISPOZITIVELE RFID SI AU FAVORIZAT CRIMA.
  Ia– DETALI– CU CERTITUDINE DE 100% EU STIU CA SUNT FOLOSIT COBAI PENTRU EXPERIMENTE–RESPONSABILUL DE EXPERIMENT” IMI DEREGLEAZA BUNA SI NATURALA FUNCTIONARE A ORGANISMULUI.SE CONTROLEAZA LA SECUNDA REACTIILE DE AUTOAPARARE ALE ORGANISMULUI(DACA DESCRIEREA NU ESTE ACADEMICA NU TREBUIE SA DATI ALTE INTERPRETARI TENDENTIOASE)
  –SE PROVOACA DURERE, TEMPERATURA,FEBRA, INFLAMATIE, INFECTIE, SE CONTROLEAZA CIRCULATIA SANGUINA CU TOATE EFECTELE ,FRIG TRANSPIRATIE ,BUFEURI DURERE —IN ORCE REGIUNE A CORPULUI, LA SECUNDA SI LA ORCE ORA.
  –SE PROVOACA AMETEALA, GREUTATE IN RESPIRATIE ,SE JOACA PE INIMA,SE JOACA PE SISTEMUL DIGESTIV, PE SISTEMUL EXCRETOR SI URINAR, SI PE ORCE COMPONENTA ORGANISMULUI UMAN– LA SECUNDA SI LA ORCE ORA DE MA URCA PE PERETI DE DURERE.
  SI TOATE REACTIILE DE APARARE ALE ORGANISMULUI UMAN SUNT FOLOSITE CA SI TORTURA ,SUBLINIEZ ESTE TORTURA FIZICA(AM URLAT IN DURERE 24 DE ANI , ASA AM FOST MUTILAT LA PICIOARE ,DANTURA ,OCHI).
  DIN 2005—2011–2012 SE FACE TORTURA INSUPORTABILA „CU BOCANCI” PE ORGANE SI FUNCTII VITALE –INIMA,SISTEMUL DIGESTIV,STOMAG—COLON—CAI URINARE . VOR SA MA FACA NEOM ,VOR SA FACA CRIMA.
  VA ATENTIONEZ CA AM DESCRIS NUMAI TORTURA FIZICA FINDCA ASTA MA DOARE IN REST NU POT SA MAI SPUN DIN MOTIVE DE SECURITATE PERSONALA .SE POATE DISCUTA CU EXPERTUL CARE MA AJUTA
  II— BANUESC CA AM UN IMPLANT CU DISPOZITIV RFID FACUT FARA VOIA SI STIREA MEA FINDCA ALTFEL „RESPONSABILUL DE EXPERIMENT NU PUTEA SA MA IDENTIFICE—CUM ARATA IMPLANTUL SI UNDE A FOST PUS NU STIU SI FAC DOAR PRESUPUNERI.
  AM TRECUT MEDICAL SUSPECT DE IMPLANT,
  AM ARTERITA DIN 1980. AM FOST OBLIGAT SA FAC 2 OPERATII NECUNOSCUTE –SIMPATECTOMIA LOMBARA STINGA SI DREAPTA—ESTE UN TRATAMENT LA ARTERITA , DAR NU SE MAI FOLOSESTE DE ZECI DE ANI, DEOARECE IMBUNATATESTE CIRCULATIA COLATERALA TEMPORAR ,CITEVA LUNI, DUPA CARE PROVOACA ISCHEMIEA MEMBRELOR MAI PUTERNICA. AM SPUS CA NU FAC OPERATIA DAR AM FOST OBLIGAT DE MEDIC PRN MINCIUNI PRIN INSELACIUNE, MA TRIMETEA ACASA CU CANGRENA LA DEGETE PROVOCATA INTENTONAT TOT DE EL.
  1)IN FEBRUARIE 1982 , LA SPITALUL JUDETIAN BACAU ,MEDICUL DUMITRIU OVIDIU A FACUT O SIMPATECTOMIE LOMBARA PE STINGA UNDEVA PE SUPRARENALE,.CE A CAUTAT PE SUPRARENALE NU STIU, FINDCA SIMPATECTOMIA NARE TREABA CU SUPRARENALELE. MED.DUMITRIU LA OPERATIE DADEA INDICATI ALTUI MEDIC SI EU NUL CUNOSC.BANUIESC CA UZINA AEROSTAR A CERUT IMPLANTUL SI AU TRIMIS MEDICUL LOR SAL FACA. DUMITRIU O. DADEA NUMAI INDICATII.
  2)IN PERIOADA 1982-1984 AM FACUT UN TRATAMENT NATURIST PE CALE DIGESTIVA CU PRAFURI SI IODURI DIN PLANTE MEDICINALE, DE LA FARMACIA DIN GIRBOVENI JUD-IALOMITA, DE LA UN FARMACIST PROVENIT DE LA CLINICA FUNDENI. CUNOSC OAMENI CARE AU FACUT ACELASI TRATAMENT SI NU SUNT FOLOSITI COBAI PENTRU EXPERIMENTE.
  3)IN 1983 DECEMBRIE MED. RUSU DUMITRU DE LA SPITALUL JUDETIAN BACAU MIA INJECTAT PE ARTERE O SUBSTANTA SI A FACUT O ARTERIOGRAFIE, EL MA TRIMIS LA CLINICA FUNDENI,MA MINTIT CA TREBUE SAMI TAE PICIORUL SANATOS DE LA GENUCHI( SI PUTEA SA INJECTEZE ALTCEVA-microcipuri de exemplu).
  4)IN IANUARIE 1984 , LA CLINICA FUNDENI, BUCURESTI ,LA CONF. PAVELESCU ALECU ,CRISTESCU MIRCEA SI UN STAGIAR MA ADORMIT(POATE AU PUS UN IMPLANT, CIT AM FOST ADORMIT) SI SA AMPUTAT UN DEGET LA PICIORUL STING .CIUDAT IMI CEREA SA MA PENSIONEZ MEDICAL IMPOTRIVA VOINTEI MELE.
  IN AUGUST 1987 MAM TREZIT FOLOSIT COBAI.
  4) IN IANUARIE 1989 LA SPITALUL VASLUI ,MED. CHIVU C. TOMA A FACUT SIMPATECTOMIA PE DREAPTA SI AMPUTATIE LA 3 DEGETE LA PICIORUL DREPT.(SI AICI MA OBLIGAT SA FAC SIMPATECTOMIA SPUNIND CA MA TRIMITE ACASA CU CANGRENA , AGRAVATA DE EI, SI CIUDAT NU VOIAU SA PANSEZE SIMPATECTOMIA DUPA OPERATIE) , DAR ERAM DEJA COBAI DIN 1987 SI NU AM TREBA CU EI.

  CINE MA MINTIT IN ACTUL MEDICAL SI MIA PUS IMPLANT, MA VINDUT COBAI FARA VOIA MEA, GASITI DVS.
  III– DIN CAUZA FAPTEI RECLAMATE SLUGOI PUTERI AU FACUT ABUZ PSIHIATRIC ASUPRA MEA
  DIN CAZUISTICA INTERNATIONALA AM INTELES CA SE PREFERA O ANUMITA CATEGORIE DE VICTIME CITEZ–„În cadrul experimentelor secrete cu privire la această tehnologie(RFID) au fost folosiţi pe post de cobai, prizonieri, soldaţi, pacienţi ai instituţiilor mentale, copii handicapaţi, oameni surzi şi orbi, homosexuali, femei singure, persoane în vârstă, copii de şcoală şi oricare alt grup considerat „marginal” de către elita de experimentatori.”
  LOGIC VORBIND CHIAR SI UN BOLNAV PSIHIC POATE FI VICTIMA UNEI CRIME BA CHIAR SUNT CONSIDERATI VICTIME MAI USOARE , VICTIME LIPSITE DE APARARE. EU CONSIDER ABUZUL PSIHIATRIC CA FACIND PARTE DIN LOGICA CRIMINALULUI CU DOCTRINA NAZISTA.
  ABUZUL PSIHIATRIC A INCEPUT LA AEROSTAR BACAU UNDE SECURITATEA SI CONDUCEREA UZINEI AU FOLOSIT COLEGI DE MUNCA SA FABRICE UN ABUZ PSIHIATRIC CU 3 LUNI INAINTE DE A MA FOLOSI COBAI PENTRU EXPERIMENTE.
  AL DILEA ABUZ SA FACUT LA DOSARUL=118/P/1991 DE LA PARCHETUL DE PE LINGA TRIBUNALUL BACAU SEMNAT DE PROCUROR GASPAR CTIN LA PROPUNEREA UNUI OFITER DE POLITIE. NORMAL ANCHETATORUL TREBUIA SA VERIFICE EXISTENTA FAPTEI RECLAMATE SI NU SA FABRICE UN ABUZ PSIHIATRIC NERELEVANT ASUPRA MEA
  – OAMENI DIN SECTIE SI VECINI AU DAT DECLARATI FALSE LA DOSARUL=118/P/1991(ISTRATE ION, MORARU ION RACLES ION, ANTON GH.BULMOAGA SILVIA SI TIMPU RODICA) – UNDE LI SA SUGERAT SA MA DECLARE BOLNAV PSIHIC. TOTI AU DECLARAT FALS CA AM FOST INTERNAT LA NEBUNI LA GH. MARINESCU BUCURESTI.
  ABUZ PSIHIATRIC SA CERUT SI LA MEDICI DIN VASLUI CARE AU FACUT FALS IN ACTE CONSULTIND CORESPONDENTA.
  OBIECTUL CERERI
  AVETI PREGATIREA NECESARA SUNTETI PE DOMENIUL DVS SI VA CER SA FACETI DOCUMENTARE MAI AMANUNTITA DACA AVETI POSIBILITATI . VREAU SA CUNOSC CAZURI REALE SIMILARE CU AL MEU . REZOLVATE FERICIT SAU CU CRIMA.
  AM MAI MULTE INTREBARI…
  –CUM ARATA IMPLANTUL , CRED CA NU TOATE DISPOZITIVELE RFID SUNT LA FEL? UNDE MI SA PUS IMPLANTUL?.(EU AM UN IMPLANT DIN ANI 1982-1987)
  –CUM IMI CONTROLEAZA REACTILE DE AUTOAPARARE ALE ORGANISMULUI CONCRET ?
  –UNDE GASESC EXPERT CU TEHNICA NECESARA SA GASEASCA IMPLANTUL IN CORP , RESPECTIV SA SCOATA IMPLANTUL?.
  PRECIZARI–INAINTE DE 1989 NU EREAU PUBLICATI DESPRE DISPOZITIVE RFID– A SCRIS DESPRE REALIZARILE STIINTEI (CU CITIREA GINDURILOR SI A IMAGINI DE PE RETINA OCHILOR) EXPERTUL CRIMINALIST LUCIAN IONESCU DE LA I.N.E.C. DIN MINISTERUL JUSTITIEI IN CARTEA —„IN SLUJBA VIETI SI ADEVARULUI” . IAM CERUT AJUTOR SI NA VRUT SA MA AJUTE. DUPA 1990 A APARUT „CARL SANDERS” DIN S.U.A. CU NISTE BROSURI PENTRU CULTELE CRESTINE.
  DACA NU SUNTETI SI DVS SLUGOI PUTERI CARE PUBLICA ASEMENEA CAZURI CU COBAI UMANI LA ORDINUL PUTERI SI NUMAI CE VREA PUTEREA. VA CER SA VA IMPLICATI MAI MULT NU TREBUIE SA VA LIMITATI LA A REPRODUCE DIN ALTE PARTI POVESTIRI FARA NIMIC CONCRET. VREAU CAZ CONCRET– NUMITUL „ STAN IONESCU” DIN OLANDA SAU S.U.A A FOST FOLOSIT COBAI 10—20 ANI—A AVUT IMPLANTUL PE GANGLIONI SINPATICI SAU PE CREIER–I SA SCOS IMPLANTUL SI A SCAPAT SANATOS SAU A FOST OMORIT FIE IN EXPERIMENTE SI TORTURA FIE DE SLUGOI PUTERI LA NEBUNI.
  RASPUNDETI PRIN EMAIL SAU PE PAGINA FACEBOOK
  CU TOT RESPECTUL 21-02-2012

Leave a Comment