De la 1 ianuarie vei ramane fara Tara!

DE LA 1 ianuarie 2007, Romania va adera in mod oficial la Uniunea Europeana. Aceasta decizie apartine clasei politice romanesti si nu poporului roman, caruia nu i s-a dat ocazia sa se pronunte prin referendum, asa cum au facut toate statele care au aderat la UE.

Sub numele de “aderare” se desfasoara practic o operatiune de anexare a Romaniei la un imperiu economic, unde Romania va avea un statut inferior. In realitate, este in interesul statelor occidentale ca Romania “sa fie aderata”, deoarece au nevoie de forta de munca gata educata, de resurse naturale si de piete de desfacere.

Iata cateva adevaruri care va sunt sistematic ascunse:

– UE este o structura ateista ale carei principii vin in contradictie cu religia crestina. Nu sunt acceptate in conducerea UE persoanele care impartasesc convingeri crestine si a fost eliminata din Constitutia UE orice referire la crestinism ca fundament al civilizatiei europene.

– Romania nu va avea nici o putere de decizie reala si va primi numai portofolii de umplutura, cum este cel de “Traduceri si multilingvism” .

– Romania va pierde o parte insemnata din independenta si suveranitatea sa, cucerite si aparate cu sacrificii uriase de stramosii nostri. Teritoriul tarii va fi impartit in 8 regiuni administrative, iar legislatia UE va avea intaietate in fata legislatiei romanesti, adica legile ne vor fi dictate din afara si nici o decizie majora nu va mai putea fi luata fara aprobarea structurilor birocratice de la Bruxelles si Strassbourg.

– Pentru cetateanul de rand, aderarea va aduce cresterea vertiginoasa a preturilor si a ratei somajului.

– In agricultura, vor fi impuse standarde imposibil de atins pentru tarani, iar produsele autohtone naturale si competitive vor fi sabotate de marile concerne alimentare sub pretexte de “siguranta alimentara”, mergandu-se pana la interzicerea productiei care depaseste “cotele maximale alocate de UE”. Taranii vor fi nevoiti sa-si vanda pamantul si vor deveni “proletari agricoli” pentru noii latifundiari.

– Majoritatea statelor occidentale isi vor mentine restrictiile in privinta muncitorilor romani. Nici dupa aderare romanii nu vor putea munci in conditii legale in toate statele UE.

– Romania va fi golita de specialisti, care vor fi atrasi in occident prin mirajul bunastarii, iar tara va fi invadata de imigranti din Asia si Africa, impinsi aici de saracie, razboaie sau aventura. In doar cativa ani, acestia vor fi colegii de servici si vecinii nostri, copiii lor vor fi colegi de clasa cu ai nostri, iar noi vom fi obligati sa le respectam traditiile si obiceiurile, sa dam jos icoanele noastre crestine si sa nu mai decoram bradul de Craciun in public, ca sa nu se simta jigniti.

– Va fi impusa o noua ideologie politica, multiculturalismul (dictatura minoritatilor) , prin care valorile nationale vor fi considerate generatoare de ura si vor fi distruse. Se va rescrie istoria Romaniei, astfel incat romanii sa fie incriminati pentru suferinte pe care le-ar fi cauzat altora de-a lungul secolelor si pentru care noi va trebui sa le platim despagubiri si compensatii. In scoala, in loc de mandrie nationala si patriotism, elevilor li se va inocula sentimentul vinovatiei si al rusinii fata de faptele stramosilor lor.

– Sub pretextul luptei impotriva terorismului, presa, radioul, televiziunea si chiar internetul vor fi cenzurate, convorbirile telefonice si corespondenta monitorizate (sistemul Echelon) si toate opiniile contrare vor fi interzise. Cei care vor mai vorbi liber vor fi intimidati, dati afara din servici, li se vor face perchezitii acasa si vor fi chemati la politie si prin tribunale, asa cum proceda securitatea cu dizidentii anticomunisti. Pentru ei insa nu va mai fi nici un Radio Europa Libera, care sa vorbeasca lumii despre tragedia lor.

Din pacate aceasta este fata ascunsa a Uniunii Europene. Nu pentru aceasta « integrare » au murit tinerii in decembrie 1989 ! Noua Dreapta militeaza pentru o Europa a Patriilor, nu o Europa a coloniilor!Vrem ca suveranitatea, traditiile si identitatea fiecarei tari sa fie respectate!

Biroul de Presa al Noii Drepte

Leave a Comment