UE nu este Europa!

UE este o structura conceputa pentru cei servili si creduli. Eu, ca cetatean al Romaniei, nu am fost intrebat de nimeni daca vreau sau nu sa fiu parte integranta a UE. Si nu vreau! Da, stiu, ce “minunat” e ca am intrat in UE, ca cetate in de mana a 2-a si muncitori necalificati! Odata cu intrarea in UE in loc de petreceri mai potrivit era un parastat in memoria natiunii romane. Ce aduce asa de bun intrarea in UE, fiindca eu nu inteleg? Bani poate?! Nici macar atat; dar categoric, aduce o moarte sigura a spiritului romanesc in urmatorii 20 de ani – o “europenizare” deplina intr-o tara imbecilizata de manelism.

Trebuie sa porti ochelari de cal sau sa fii de-a dreptul orb sa nu observi unele lucruri. In urma intrarii in UE Germania se confrunta cu cea mai mare rata a somajului de dupa Primul razboi mondial, in Franta s-au impus monopoluri economice abuzive, au fost “inghetate” mii de terenuri cultivabile (mii de tarani au fost saraciti abuziv), pescarilor li s-au impus restrictii nemaintilnite din Evul Mediu incoace, fiecare tara membra UE este in pragul unui razboi civil din cauza politicii iresponsabile a guvernelor vizavi de imigranti; sunt interzise simboluri si traditii milenare in numele unei false democratii, sunt impuse legi liberticide etc. In Germania si Austria exista in 2006 DETINUTI POLITICI, cum ar fi istoricul David Irving.

Problema este ca eu nu am auzit inca NICI UN NEAMT, FRANCEZ, SPANIOL, ITALIAN, etc, sa spuna ca o duce mai bine de cand face parte din UE (Pentru neavizati: actul oficial de constituire al UE il reprezinta Tratatul de la Maastricht din 1992, nu tratatul “Comunitatii Economice Europene” din 1957). Din contra, toti nemtii pe care ii stiu, si care traiesc in Germania, se plang foarte mult ca o duc mai prost de cand au intrat in UE si mai ales de cand euro a inlocuit marca. Alb pe negru – in Germania anilor `70-`80 se traia mai bine decat se traieste acuma, standardul de viata era mai ridicat. Multi analisti si politicieni au dat vina pe unirea cu RDG-ul, dar e o gluma, pentru ca Germania avea resurse suficiente pt a trece peste acel hop. Parerea mea este ca entuziasmul legat de UE exista doar la nivelul clasei politice, nicidecum la nivelul oamenilor.

Daca s-ar organiza un referendum in Germania sunt convins ca majoritatea ar vota pentru iesirea din UE! Acest lucru a fost dealtfel confirmat si de un articol aparut in ziarul Deutche Stimme. Teoretic vorbind, politicienii ar trebui sa reprezinte vointa poporului in parlament. In realitatea insa, intre electorat si clasa politica exista o prapastie enorma de incredere. In Vest, ca si la noi dealtfel, procentul celor care nu ies la vot ajunge uneori pana la 60%. Din cei 40% ramasi, 30% voteaza pentru un partid, care intra in coalitie cu altele si formeaza guvernul. In concluzie, partidul majoritar de la guvernare este de fapt votat in realitate de 10-15% din oamenii cu drept de vot intr-o tara.

Majoritatea nu mai voteaza pentru ca intre partide nu mai exista aproape nici o diferenta ideologica, lucru demonstrat de un sondaj realizat de Evenimentul Zilei, care a intrebat cateva zeci de fruntasi, senatori si deputati PSD ce inseamna social-democratia. Raspunsurile au fost tragi-comice. Situatia este similara in toate “partidele de sistem”. La aceste minoritati se facea referire in respectivul comunicat, pt ca iata, ajung 10% din populatie sa decida pentru restul de 90%. Sa nu mai vorbim ca vointa poporului NU CONTEAZA in sistemele democratiilor liberale. In Romania in 1999 aproape 85-90% din oameni au fost CONTRA bombardarii Serbiei, iar clasa politica a dat verde avioanelor NATO, stergandu-se foarte elegant la fund cu vointa majoritatii al carei opinii trebuia sa le respecte, pentru ca de aia fusese votata. La fel a fost si in cazul referendumului pt noua constitutie, cand nu au iesit la vot nici 40% din votanti, iar in ultimele doua ore “au votat” ca prin minune cateva milioane de romani. Democratia a fost batjocorita, pentru a cata oara.

In alta ordine de idei, atat in Occident cat si in Romania exista legi care condamna penal negarea holocaustului, spre exemplu. Este un lucru aberant, halucinant. Este ca si cum ai da o lege sa fie bagati la puscarie toti care spun ca Stefan cel Mare nu i-a batut pe turci la Podul Inalt. Daca eu am chef sa scriu ca Stefan cel Mare nu i-a batut pe turci, chiar daca nu e adevarat, trebuie sa fiu condamnat la inchisoare???? este o lege absolut liberticida care franeaza cercetarea istorica si impune niste monopoluri ideologice foarte periculoase. Istoricul englez David Irving a fost arestat si intemnitat in Austria pt ca a scris intr-o carte ca istoriografia oficiala a exagerat numarul victimelor din lagarele de concentrare germane din cel de-al doilea razboi mondial. Se poate discuta daca omul avea sau nu dreptate, putea fi combatut cu argumente (in caz ca exista) – DAR SA FIE BAGAT LA PUSCARIE PENTRU O OPINIE EXPRIMATA INTR-O CARTE?!?!?!

In Romania functioneaza destule ONG-uri, majoritatea finantate de fundatia Soros, care au ca scop un singur lucru – incriminarea Romaniei pentru participarea la holocaust. Daca acest lucru se confirma, Romania va plati zeci de miliarde de dolari despagubiri (bani din buzunarele noastre), iar cei care vor fi netezit calea unor asemenea minciuni oficializate vor primi cota parte. Aceste nu sunt aberatii si povesti, ci lucruri cat se poate de reale.
S-a lansat si termenul de “antieuropean” – foarte pervers gandit. Se inoculeaza idea ca toti aceia care sunt Anti UE sunt de fapt “impotriva Europei”. Este un lucru aberant, cum poate fi un european “antieuropean”? Eu sunt proeuropean tocmai prin faptul ca sunt impotriva UE!

UE face uz de o smecherie politica veche de cand lumea. Interzice sau limiteaza drastic unele libertati (legate de calatorii, locuri de munca etc), dupa care le da drumul cu taraita, si mai are si pretentia ca oamenii sa fie fericiti si sa-i multumeasca pentru “marinimie”. Este ca si cum as lua eu salariul altcuiva si i l-as da in rate, cand am eu chef, iar respectivul sa fie si bucuros, ca, iata, ii dau banii! In sec al XIX-lea te puteai urca in tren in Timisoara si merge nestingherit pana la Viena, Berlin, Paris, etc, fara ca Romania sa fie membru UE, fara sa existe spatiu Schengen, etc. Libertatea de circulatie este o libertate fundamentala pe care trebuia sa o avem indiferent de orice, si care ne-a fost interzisa odata cu venirea comunismului.(Dealtfel, multi comunisti radicali din anii `60 au ajuns sa fie politiceni fruntasi in Europa – Joschka Fisher, de exemplu, sau Carlo Ciampi, etc.). Libertatea de circulatie NU are nimic de-a face cu UE. Aceasta este doar o tragica minciuna, inghitita din pacate de prea multi oameni.

UE este in opinia mea un imperiu cu adevarat comunist. Varianta agresiva, brutala, fizica a comunismului a disparut poate, dar varianta sa “cu fata umana”, mai stilata, mai perversa a acestuia a ajuns la desavarsire in Uniunea Europeana. Sunt oameni carora poate le convine aceasta situatie. Dar toti cei care nu au mentalitate de sclavi vor respinge aceasta noua tiranie, foarte sireata si subversiva. Multi nu inteleg aceste lucruri pentru ca se hranesc exclusiv cu informatii servite de televiziune manipulatoare si refuza sa gandeasca. Vom vorbi peste cativa ani, acuma degeaba as spune orice, multi oricum nu ma vor crede. Doar realitatea dura ii poate trezi, din pacate!

Leave a Comment