Uniunea Europeana, un cec semnat in alb.

PUBLICATIA britanica, The Sunday Telegraph face dezvăluiri şocante despre Tratatul de la Roma, documentul care a pus bazele Uniunii Europene. Potrivit acesteia, reprezentanţii Germaniei, Franţei, Italiei, Belgiei, Olandei şi Luxemburgului, state fondatoare ale Comunităţii Economice Europene, ar fi semnat, la 25 martie 1957, un document cu pagini goale.

Pierre Pescatore, un avocat din Luxemburg, care a participat la redactarea Tratatului de la Roma, a declarat pentru Sunday Telegraph că documentul semnat de cele şase state nu conţinea decât titlul, tradus în patru limbi, şi pagina finală cu semnăturile. În rest, numai pagini albe. Nimeni nu s-a uitat la restul documentului, a declarat avocatul. El a precizat că ceremonia de semnare a fost grăbită, de teamă că generalul Charles de Gaulle ar fi putut fi reales în fruntea Franţei, blocând ratificarea tratatului, dezvăluie The Sunday Telegraph. Este cunoscută rezerva generalului De Gaulle faţă de caracterul supranaţional pe care dealtfel il va căpăta instituţia europeană.

Aceasta dezvaluire arata o data in plus modul fraudulos prin care li s-a impus popoarelor europene, apartenenta la „Uniunea Europeana”. Fiindca, iata, inca de la inceput, UE a fost o minciuna; un cec in alb, fara nici o acoperire in vointa cetatenilor europeni. 50 de ani de minciuna… oare cat trebuie sa mai suportam pana ne vom trezi?!

Leave a Comment