9 mai 1877 – 9 mai 2007.

AU TRECUT 130 de ani de cand Romania si-a declarat independenta de stat. Din pacate, acest 9 mai este primul in care Romania NU mai este un stat independent, devenind, de la 1 ianuarie 2007, o simpla provincie a UE. Mare pacat! Lupta inaintasilor nostri s-a dovedit in zadar. In zadar au fost si jertfele de sange din Razboiul de independenta si din cele doua razboaie mondiale. In zadar au fost si mortii de la Revolutia din 1989 – dar despre asta stim cu totii mai bine; amintirile dureroase sunt inca proaspete.

Romania nu mai exista. Romanii insisi au uitat ce inseamna 9 mai pentru ei,”ajutati” fireste si de o propaganda desantata in mass-media privind o asa zisa “zi a Europei”. Dar care Europa, fratilor?! Europa birocratilor de la Bruxelles? Refuz sa sarbatoresc o asemenea “Europa”! Adevarata Europa este Europa popoarelor, a englezilor, a francezilor, a germanilor, a italienilor, a romanilor etc.

4 Comments

 1. Lidia says:

  Felicitari pentru cele scrise. M-au uns pe suflet. Daca vreti sa aflati mai multe, urmariti acest documentar si de asemenea, mergeti si pe aceasta adresa:
  http://www.cuttingedge.org/radio.html

  Megiddo I: The March to Armageddon
  http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-4959110838223046399&q=megiddo&total=154&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

  Har si pace de la Domnul nostru Iisus Hristos.

 2. CZ Codreanu says:

  Draga Lidia … filme sunt o multime … problema e ca nu le vede nimeni !!!
  Si daca incepi sa spui cuiva cum stau treburile de fapt, o sa fii catalogat drept nebun :|
  Cat despre articolul cu pricina … adevar mare graieste … Romania intr`adevar nu mai este independenta :( … din nici un punct de vedere !
  Astazi am constatat cu stupoare ca majoritatea prietenilor mei habar nu au ce semnificatie are ziua de azi, doar cativa au aflat bineinteles de la televizor ca este ziua „europei” si ca rusii au facut parade. Dar de 1877 ABSOLUT NIMIC !!!

  Numai Bine !

  „In vremuri ale minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar” – G. Orwell
  „Oamenii care se straduiesc cu toata fiinta lor sa faca lucrul cuvenit par intotdeauna nebuni” – S. King
  „Un ideal valoreaza exact atat cat esti dispus sa sacrifici pentru el” – A. Hitler

Leave a Comment