In Finlanda se strang semnaturi pentru crearea unui partid islamist.

POLITICA Uniunii Europene de promovare a „multiculturalismului” si a imigratiei musulmane incepe sa dea „roade”. Fiinlanda s-ar putea sa devina prima tara europeana unde va activa un partid islamist. Partidul Islamic Finlandez doreste sa stranga 5.000 de semnaturi pentru a obtine o inregistrare oficiala a formatiunii, pana la sfarsitul acestui an.

Bazandu-se pe eventualul suport venit din partea celor peste 55.000 de musulmani care traiesc in Finlanda, initiatorii proiectului anticipeaza deja unele succese la alegerile locale programate sa aiba loc anul viitor. Purtatorul de cuvant, Abdullah Tammi, a recunoscut insa in fata reporterilor ca deocamdata partidul a adunat in jurul sau doar cateva zeci de membri.

Platforma propusa de Partidul Islamic Finlandez include printre punctele sale interzicerea vanzarii bauturilor alcoolice (ceea ce se pare ca ar fi pe placul Comisiei Europene!), dreptul copiilor musulmani de a fi scutiti de la orele de muzica si oferirea unui statut legal sacrificarii ritualice a animalelor. Este dorita chiar si impunerea legii islamice (Sharia) in Finlanda, “pentru prevenirea infractionalitatii”. (R.S. – Novopress Romania)

Leave a Comment