Europa sinucigasa

UN GRUP DE MEDICI italieni s-au implicat într-o campanie prin care speră să elimine jurămân­tul lui Hipocrate sub pretextul că pasajele privind interzicerea practi­cării avortului şi a eutanasiei sunt depăşite, relatează Times. Giorgio Iannetti, chirurg şi profesor la Universitatea din Roma, susţine că jurământul, rostit de toţi absolvenţii de medicină, trebuie fie eliminat complet, fie „modificat radical”. „Există pasaje care nu se mai potrivesc cu vremurile pe care le trăim şi pe care proaspeţii medici ştiu dinainte că nu vor fi în stare să le respecte”, a insistat profesorul Iannetti. Jurământul, scris de grecul Hipocrate, părintele medicinei, în secolul IV ÎHR, obligă medicii la anumite acţiuni: „să îndrum îngrijirea bolnavilor spre folosul lor, şi mă voi feri să le fac orice rău şi orice nedreptate”. În plus, proaspătul doctor mai face o promisiune: „Nu voi încredinţa nimănui otrăvuri, dacă îmi va cere, şi nu voi îndemna la aşa ceva, tot astfel nu voi încredinţa niciunei femei leacuri care să o ajute să lepede”.

Potrivit Times, avortul a fost legalizat în Italia în 1978, decizie confirmată prin referendum trei ani mai târziu, în ciuda opoziţiei manifestate de Vatican. Eutanasia – Biserica se opune şi în cazul acestei practici – rămâne interzisă. Dar câteva cazuri recente în care au fost implicaţi bolnavi în fază terminală au provocat o dezbatere aprinsă dacă Italia ar trebui să urmeze exemplul Olandei, Belgiei şi Elveţiei şi să o legalizeze.

Inca o lovitura ce va fi data incercarii disperate de supravietuire a popoarelor albe, europene, creatoare ale valorilor culturale si tipului de civilizatie ce domina acum planeta! Observati cu atentie cum sub pretext ca „pai draga, asa e modern”, se maimutaresc inclusiv in Romania tot felul de practici si comportamente iresponsabile, profund daunatoare perenitatii europene: promovarea si incurajarea homosexualitatii, a casatoriilor intre homosexuali, lesbiene; promovarea si protejarea metodelor si practicii de avort in masa; incurajarea si inducerea treptata in opinia publica a ideii ca omorarea celor bolnavi sau prea batrani e un lucru „uman”, eutanasia (asa cum se procedeaza cu cainii de pe strada, doar ca exista o intreaga perdea juridica justificativa)!

Putine tari europene rezista si sunt de admirat: Irlanda (demografie in expansiune si o economie infloritoare), Polonia, Malta, Cipru, Grecia, partial Cehia, Slovacia, Portugalia. Ce nu vi se spune in presa e ca mii de medici din Italia, Franta, Germania sau UK incep sa refuze sa faca avorturi, un recent articol din ziarul Le Monde (de stanga) „denunta” faptul ca in unele regiuni franceze exista doar cate 2-3 femei-medic care din pura ideologie ateista sau dorinta de bani mai practica avorturi.

Exista rezistenta la nivel de state si rezistenta cea mai eficace in lupta pt. viata va fi atitudinea individuala. Clasa de birocrati paraziti de la Bruxelles, loji masonice si organizatii extremiste de stanga, mondialiste, feministe sau ateiste incurajeaza agresiv o cultura a mortii, o cultura in care fatul e tratat ca un deseu organic si fecunditatea ca un fel de boala. Si ce e dramatic e ca asta se intampla pe un continent unde fecunditatea femeilor e in continua scadere, Europa ar avea nevoie de protectia femeilor, de incurajarea casatoriilor si natalitatii, de protejarea valorilor familiale!

Europenii, in totalul populatiei mondiale, nu mai sunt decat 9% si chiar daca luam in calcul Rusia, Canada, USA, Australia, Noua Zeelanda, tari din America Latina cu majoritate alba, tot suntem sub 15% din populatia mondiala. Si in ritmul genocidului anti-european promovat de socialisti, de comunisti, de atei, in maxim 1 generatie, doar 1 din 10 locuitori ai planetei va avea un patrimoniu genetic de mare valoare, cel al albilor. Axel Khan, genetician evreu francez (ca tot va place sa scrieti absurditati ca „rrom roman”:)), afirma pt. revista Nature ca in ritmul actual in maxim 2 secole oamenii albi cu parul blond/roscat si ochii albastri vor mai exista doar in cartile de istorie sau la un muzeu de antropologie, ca rasa disparuta. Dupa cum observati, unii medici italieni isi aduc si ei „modesta” lor contributie la distrugerea europenilor!

One Comment

  1. Adi says:

    Tagma medicilor, în mare parte, nu mai este cam de mult un pol de moralitate sănătoasă. Aveți numai puțină răbdare, nu peste multă vreme jurământul lui Hippocrate va fi tratat de-a dreptul ca text subversiv .

Leave a Comment