Romania imbatraneste!

România îmbătrîneşte rapid şi are o rată de fertilitate de doar 1.3 copii, departe de cei 2.1 copii pe femeie care sînt minimul pentru o populaţie constantă pe termen lung. Declinul demografic avansat nu este specific doar României. Toate naţiunile occidentale trec mai mult sau mai puţin prin aceeaşi criză. Suplinirea prin imigraţie a forţei de muncă în descreştere pare inevitabilă, însă modelul Uniunii Europene, este unul diabolic!

Uniunea Europeană a început de trei decenii un proiect de inginerie socială prin care europenii sînt înlocuiţi treptat de populaţii musulmane din perimetrul mediteranean şi din Orientul Mijlociu şi Îndepărtat. Acest import pe scară largă are loc în condiţiile în care numeroşi imigranţi au educaţie şi pregătire profesională slabe, iar cerinţele de integrare în culturile gazdă sînt aproape inexistente. La fel de inexistentă este şi o politică la nivelul Uniunii Europene de stimulare a natalităţii europenilor.

Propovaduitorii multiculturalismului le spun românilor să nu îşi facă griji: mamuca UE va avea grijă de ei! Imigranţii sînt de preferat românilor (care pleaca peste hotare)! Mîine-poimîine, se vor publica studii în care vor dojeni românii că nu sînt destul de toleranţi, vor recomanda ajustarea societăţii la valorile noilor veniţi şi vor înfiera cu mînie multiculturală aşa-zisa “identitate naţională”. La momentul oportun, un comisar autohton al egalităţii şi drepturilor omului va anunţa descoperirea unei scrisori în care Ştefan cel Mare a cerut iertare Înaltei Porţi pentru “nechibzuinţa” de a face război, în loc să dialogheze constructiv şi matur pentru o soluţie paşnică la doleanţele otomane. De fapt, s-ar putea să fie o tovarăşă comisar.

Iar celor care indraznesc sa critice si sa protesteze impotriva acestor ABOMINABILE CRIME ALE UE, li se inchide gura cu pumnul, in numele noii ideologii totalitare, corectitudinrea politica! Cea mai concisă definiţie a corectitudinii politice constă într-un singur cuvînt. Newspeak. Reprogramarea gîndirii prin schimbarea vocabularului. Limbajul fictiv descris de George Orwell în romanul 1984 a devenit realitate!

SOS! SOS! SOS!…

Leave a Comment