Despre amprentarea tiganilor din Italia.

UN NOU scandal a „zguduit” Europa in aceste zile: amprentarea tiganilor din Italia. Recunosc, masura propusa de guvernul italian este destul de dura si poate fi considerata ca incalcand drepturile omului. Dar pe de alta parte, e de inteles: criminalitatea in randul etnei tiganesti este ridicata, mai ales in cazul infractiunilor marunte de genul: cersetorie, buzunarit. Faptul ca, dintr-o jena „corecta politic”, evitam sa facem vreo referire la etnia infractorilor nu ajuta cu nimic la rezolvarea problemei.

Desi masura de amprentare se refera doar la nomazi (nu neaparat tigani), care nu au un domiciliu stabil si nici acte de identitate, guvernul italian a fost acuzat de fascism, de nazism; de faptul ca pregateste „lagare de exterminare” pentru tigani etc. Parlamentul european a emis o rezolutie de condamnare a guvernului italian.
Niste europarlamentari, intr-un gest teatral, si-au trimis amprentele in Italia. Doamne, cata ipocrizie si nerusinare! De ce zic asta? Fiindca noile carti de identitate electronice pe care vom fi fortati sa le acceptam, vor contine toate datele noastre biometrice (amprentele digitale; dar si cele ale irisului; fizionomia)! Deja, oricine calatoreste in SUA (dar si in alte tari din lume) este supus unei astfel de masuri (prelevarea datelor biometrice)! Nu mai vorbesc de angajatii diverselor companii care sunt fortati sa se lase amprentati pentru a-si putea pastra slujba.

Din principiu, sunt impotriva amprentarii oamenilor nevinovati, o spun foarte clar! Dar sa te prefaci ca ii aperi pe tiganii nomazi de un abuz, cand de fapt tu, Uniune Europeana, comiti acelasi abuz la o scara mult mai mare – mi se pare gretos de-a dreptul! Oh, da.. nu e “discriminare” prin faptul ca suntem tratati cu totii ca niste prezumtivi infractori, nu?! Vorba unui mesaj de pe un tricou: “Nu discriminez pe nimeni; ii urasc pe toti in mod egal!“.

Ca tot veni vorba de discriminare, as vrea sa dau doar doua exemple concludente pentru regimul orwellian care domneste in Occident (si care se insinueaza si la noi). Doi elevi englezi de 11, respectiv 12 ani au fost pedepsiti cu retinerea in sala de detentie dupa programul scolar pentru ca au refuzat sa ingenuncheze si sa se roage lui Allah in timpul orei de religie desi ei nu sunt de religie islamica! In Suedia, un elev de 8 ani a fost acuzat de discriminare, pentru ca nu a invitat 2 colegi la sarbatorirea zilei sale de nastere! Sa razi, sa plangi?! O sa vedem si la noi cazuri de genul asta, nici o grija!

2 Comments

 1. saccsiv says:

  Sunt unii care se bucura de amprentarea tiganilor . Eu nu .

  Desigur multi dintre dv. s-au intrebat cum de 20 de ani s-au tot acumulat tigani in Italia in tabere deja specifice . Si n-a fost nici o problema . Pana anul trecut , cand a inceput o extraordinara campanie mediatica a “ problemei “ . Iar acum … amprentarea .

  Consider ca ea reprezinta de fapt un preambul a ceea ce va urma , cartile de identitate electronice . Care si ele reprezinta o etapa spre implanturile cu cipuri , semnul satanei , 666 .

  Cipurile RFID (identificare prin radio-frecvenţă) incluse în autocolantele inspecţiei de stat SUA şi în etichetele de taxare sunt deja folosite pentru a urmări populaţia. Noul sistem este de asemenea presupus a controla creşterea şi dezvoltarea, sau aşa-numita „creştere inteligentă”. Creşterea inteligentă nu este nimic mai mult decât un efort de a aduce controlul în oraşe.

  Miliarde de dolari sunt cheltuite pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere în fiecare oraş din SUA si Marea Britanie . Fiecare oraş şi sătuc, oricât de mic şi îndepărtat este supravegheat. Programele de calculator pentru citirea plăcuţelor de înmatriculare urmăresc mişcările americanilor indiferent unde merg aceştia. Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea feţelor, citirea buzelor şi analizarea mersului. Sub Legea trădătoare a Comisiilor Militare, cetăţenii americani pot fi arestaţi în secret, deposedaţi de cetăţenie şi transportaţi pe calea aerului în tabere de tortură din afara ţării şi executaţi în secret. Sub secţiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracţiunile sunt considerate ca fiind terorism. Echipajele Poliţiei Federale numite echipe VIPER obligă în mod aleatoriu americanii să se alinieze si să-şi prezinte actele. De la trotuarele din Miami, la pasajele subterane din New York, la străzile din Houston, Texas, cetăţenii sunt percheziţionaţi de brigăzi de poliţie paramilitară puternic inarmate de cate ori acestea o doresc .

  Ne indreptam spre Guvernul Mondial dictatorial de STANGA , visul iluminatilor de acum peste 200 de ani . Dar daca va fi , acesta va fi Noul Babilon , ce se va edifica spre pierzania lor .

  Crestinii au nadejdea in Bunul Dumnezu .

 2. Zob Gheorghe says:

  Să presupunem că aş fi de altă părere.

  La cel puţin 2000 de ani de cunoaştere ştiinţifică şi de pretenţii civilizatorii credţi că Europa ar trbui să fie cum este.Este direct ruşinos.La doă mii de ani de civilizaţie europeană europorcentrismul ar trebui să facă ordine prin aplicarea ştiinţei acumulate.Dacă există sociologie atunci de ce nu este organizare socială.Dacă există ştiinţă a dreptului de ce nu este dreptate.Dacă există psihologie de ce mai există prostie şi nebunie.ş.am.d.

  Deci după milenii un continent întreg nu este în stare să se organizeze cu toată cultura lui.În Europa mileniului trei, oamenii europeni dorm în colibe, se regulează ca animalele prin boscheţi, mănâncă din şanţuri, are debili mintali, are psihotici.Baza biologică a europenilor este periclitată cu toată cultura pretinsă.

  Identificarea ţiganilor nu este în esenţă decăt timida încercare de cunoaştere ştiinţifică a unui neam de oameni pentru a descoperi cauzele obiective pentru care ei nu pot fi ceea ce trebuie să fie.Eu dacă aş fi decidentul aş face o înregistrare ştiinţifică completă a etniei pentru a găsi cu adevărat condiţiile cauzele, şi legile ei de mişcare ..Numai aşa se poate găsi şi aplica o soluţie serioasă, viabilă la problema ţigănescă.Altfel se rămâne la jumătatea drumului adică se face treabă ţigănească.

Leave a Comment