Ce o mai f… grija pe coana UE de dragul nostru!

Ce ne-am face noi, cetatenii natiunilor europene, daca n-ar exista Uniunea Europeana sa ne vegheze?! In dragostea ei netarmurita fata de oameni, Comisia Europeana s-a decis sa ceara producătorilor de echipamente electronice să reducă volumul maxim al MP3 playerelor! Motivul invocat? Multi tineri asculta muzica la casti, la volum maxim, riscand sa aiba probleme de auz. Cat de indusiosatoare este grija care ne-o poarta noua UE! Sa plangi, nu alta! Sincer, ma mir ca nu au decis sa interzica complet MP3-playerele! Serios vorbind, e cam infricosatoare situatia!

2 Comments

  1. andreea says:

    nu vad unde e problema! e un lucru f bun ce fac ei in aceasta privinta. faptul ca fac multe alte lucruri rele asta nu inseamna ca de acum ne apucam sa aruncam un pietre in orice spun sau fac ei fara a ne provoca nou rau. sa fim verticali, sa criticam ce e de criticat dar sa nu sarim p ei ca niste copii rautaciosi!

  2. Problema NU consta in faptul ca ascultatul muzicii, la volum maxim, in casti ar fi un lucru bun, ci in mentalitatea conform careia statul trebuie sa „ne protejeze” si sa „aiba grija de noi”! Ceea ce critic eu este statul totalitar care vrea sa reglementeze absolut orice aspect din viata oamenilor! Exemplul asta cu mp3-playerele este mai mult comic – sunt altele mult mai serioase – oricum, e un exemplu tipic pentru modul in care actioneaza statul maximal. Din pacate, multi oameni accepta sa fie tratati de catre stat ca niste copii semiretardati, incapabili sa judece cu propriul lor cap ceea ce e bine sau rau pentru ei!

    „Cine renunta la libertate de dragul unei sigurante provizorii, nu e demn nici de libertate si nici de siguranta, si le va pierde pe amandoua!” (Bejamin Franklin)

Leave a Comment