Nigel Farage despre incercarile UE de a obtine controlul asupra sistemelor monetare nationale

Inregistrare video din sedinta Parlamentului European – Bruxelles, 8 oct. 2008: Nigel Farage, Presedinte al Grupului Independenta/Democratie, vorbeste despre criza financiara si incercarile euro-birocratilor de a transfera mai multa putere catre „centrul” UE pentru a controla sistemele monetare ale statelor membre.

„Uniunea economica si monetara nu va dura, si nu sunt surprins; pentru ca nu a fost niciodata o zona monetara optima; o singura moneda nu se va potrivi niciodata atator state diferite si nu a beneficiat niciodata cu adevarat de sustinere publica. Dar trebuie sa fie ori una, ori alta: fie un stat European complet care controleaza tot, fie dezintegrare si revenire la controlul national”.

Sursa: Audio-Visual Library, European Parliament

One Comment

 1. David Rockefeller :

  „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala „

  Am facut aceasta introducere deoarece evenimentele recente din domeniul financiar – bancar impun reconsiderarea a ceea ce pana acum era simplist etichetat ca teoria conspiratiei si reprezinta a doua etapa majora ( dupa masurile luate in urma evenimentelor din 11.09.2001 ) din ultimul capitol al edificarii societatii de tip Big Brother planetar .
  Retineti va rog entitatile si personajele cheie din aceste evenimente :

  JPMorgan Chase

  Citigroup Inc

  Federal Reserve

  Henry Paulson

  Ben Bernanke

  In cursul urmatorului scurt istoric ne vom reintalni cu ele si vom constata impreuna cum se leaga lucrurile .

  Inca de anul trecut semnalam cu obstinatie ca urmeaza o MEGA CRIZA formata dintr-un cumul de crize ( pe care mass-media corporatista le prezinta ca fara a avea legatura intre ele ) : financiar bancara , petroliera , alimentara , miscari de strada , razboi mondial , implanturi cu microcipuri .

  Iata ca anul acesta primele doua au „ explodat „ , urmeaza a treia si in 1-2 ani restul . De ce ? Pentru instaurarea Big Brother totalitar , super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale : ELITELE si plebea de consumatori unelte , albine intr-un urias stup . Pe parcursul acestui articol voi incerca sa demonstrez acest lucru .

  Reiau cele mai importante fraze dintr-o foarte importanta declaratie a guvernatorului Bancii Nationale :
  “ (…) Se vorbea si atunci in 1947 despre necesitatea unei noi ordini economice, financiare internationale. Organismele financiare postbelice erau considerate demodate si imperios necesar a fi remodelate, cel putin, daca nu reformulate. (…)
  Am acest dezavantaj al faptului ca… am capatat ceva experienta si, din aceasta cauza, am senzatia de deja-vu. Nu pot sa scap de ideea de ciclicitate. Si instinctiv, cand aud formulari despre “o NOUA ORDINE MONDIALA ” sau unele chiar mai putin radicale, de tipul: “lumea nu va mai fi cum a fost“ sau declaratii relativ belicoase, de tipul celei formulate de Ministrul de Finante german – care vorbea despre “criza sistemului anglo-saxon” si ca… “America va plati pentru aceasta criza” – ei, va spuneam, datorita experientei si senzatiei de deja-vu, tind sa dau fluiditate intregului proces. Lumea nu va mai fi cum a fost, pentru ca se schimba, asa cum s-a schimbat si atunci; nu prea stim ce se va intampla. S-ar putea, intr-adevar, sa fim la sfarsitul unei epoci mai indelungate si [la] inceputul alteia. (…) Exista intr-adevar ceva ce va schimba definitiv lumea. Si acest ceva s-a întâmplat în America. (…) ”.

  Mai vorbeste dansul despre ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani , amintind de cel inceput cu batalia de la Waterloo ( 1815 ) ce a durat pana la primul razboi mondial ( 1914 ) , cand a inceput altul , ce se va incheia curand . Recunostea ca anumite cercuri chiar se pregatesc de celebrarea inceputului acestei prime conflagratii .

  Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei stie ce spune dar consider ca nu spune tot ceea ce stie . Este singurul roman membru al Comisiei Trilaterale si cea mai „ longeviva „ personalitate intr-o functie importanta din Romania .
  Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller . Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker , ambii fosti capi ai Federal Reserve ,. De asemenea si Zbigniew Brzezinski , care a fost si director .

Leave a Comment