Eurabia, tot mai aproape de infaptuire!

Sursa: http://www.brusselsjournal.com

Liderii UE vorbesc din ce in ce mai deschis despre ideea de a largi Uniunea Europeana pentru a include lumea araba, chiar daca, fireste, ei nu descriu acest proces drept o predare in fata Islamului. Inca din 2002, Louis Michel, pe atunci ministru de externe al Belgiei, in prezent un membru al Comisiei Europene, a afirmat ca UE e va extinde in Orientul Mijlociu si in Nordul Africii. Odata cu implementarea Constitutiei UE (Tratatul de la Lisabona), popoarele europene isi vor pierde orice putere politica in fata birocratilor de la Bruxelles. In acelasi timp, continentul european este invadat de un numar tot mai mare de imigranti musulmani (peste 30 milioane, in prezent).

Planurile pentru o „Uniune Mediteraneeana„, care sa includa statele UE, dar si Mauritania, Maroc, Algeria, Tunisia, Libia, Egipt, Iordania, Palestina, Liban, Siria si Turcia, au fost lansate in 2008, la initiativa presedintelul francez, Nicolas Sarkozy. Comisia Europeana a propus creearea unei co-presedentii intre UE si tarile „mediteraneene” (a se citi, musulmane) si un secretariat permanent. In ciuda lansarii Uniunii Mediteraneene, cei care vorbesc astazi de Eurabia, sunt considerati exponentii unei „teorii a conspiratiei periculoasa si islamofoba„!!

In Franta, tara in care peste 10% din populatie este de origine araba sau musulmana, guvernul a propus ca limba si cultura araba sa devina obiecte de studii obligatorii in scoala! Nicolas Sarkozy, a afirmat ca „araba este limba viitorului, limba stiintei si a modernitatii” si si-a exprimat speranta ca „tot mai multi francezi vor aceasta limba care exprima inalte valori spirituale si de civilizatie„. „Trebuie sa investim in limba araba, deoarece invatarea ei reprezinta un moment de schimb, de deschidere si de toleranta, si de deschidere fata de una dintre cele mai vechi si mai prestigioase civilizatii ale lumii.„, a mai adaugat Sarkozy, tinand totodata sa precizeze ca „Islamul este a doua religie in Franta” (in curand va fi prima!). „Franta este o tara prietena cu tarile arabe. Mediterana este locul unde sunt sperantele noastre comune. Marea noastra comuna este locul in care trebuie sa gasim: dezvoltarea durabila, securitatea, educatia si pacea„, a mai adaugat presedintele francez.

One Comment

  1. roby says:

    Sarkozy este evreu.
    Uitati-va la ochi si nas…

Leave a Comment