Primele amenzi pentru taierea traditionala a porcului!

Sursa: http://www.frontpress.ro

Atentie, gospodari! Taierea porcului neconforma cu ‘normele ieuropene’ se lasa cu amenzi. Asa ca, daca va ganditi sa va taiati porcul in gospodarie prin metoda traditionala, cum ati facut in ultimii ani si cum au facut parintii, bunicii si stramosii, stramosilor vostri in ultimele cateva mii de ani, ar fi bine sa stiti ca inspectorii au inceput sa dea amenzi mari!

Trei aradeni au fost amendati din cauza ca si-au sacrificat porcii din gospodarii fara aplicarea uneia din tehnicile legale de asomare. Sanctiunile pentru cei trei barbati s-au ridicat la 75.000.000 de lei (vechi), relateaza Antena 3. Reglementarile actuale impun asomarea porcilor prin folosirea unui pistol special sau prin electrosocuri. In judetul Arad doar zece primarii din 79 existente s-au pregatit tehnic pentru asomarea porcilor.

Comentariul meu: Eu i-as „asoma” pe porcii de la Uniunea Europeana si pe slugile lor umile din Romania!

2 Comments

  1. Scepticeanu says:

    Astia de la Uniunea Europeana sunt niste trogloditi. Ne obliga ei sa nu mai taiem porcii ca acum 2000 de ani si sa ne calcam noi in picioare traditiile vechi si stramosesti ! Eu propun sa renuntam la Uniunea Europeana si sa revenim la Uniunea Sovietica sau sa facem propria noastra Uniune in care sa aplicam „regulile noastre” !

  2. rast says:

    Deja s-a inventat porcul emo. :) Se taie si transeaza singur!

Leave a Comment