Revolte in Suedia dupa inchiderea unui centru musulman.

In orasul suedez Malmoe, au avut loc confruntari violente intre un grup de sute de tineri musulmani si politisti. Violentele au izbugnit dupa închiderea unui centru cultural musulman la Rosengaard, o periferie a oraşului unde locuieşte o importantă comunitate de imigranţi musulmani. Proprietarul clădirii dorea să-şi recupereze imobilul pentru a-i oferi altă utilitate, iar centrul musulman – care adăpostea o moscheie – s-a mutat şi a predat cheile. Numai că dupa închiderea centrului, care includea şi o moschee, un grup de tineri musulmani au invadat clădirea, iniţial la 24 noiembrie, dar poliţia i-a evacuat la începutul acestei săptămânii. După plecarea poliţiei, tinerii au încercat să pătrundă din nou în imobil. (Sursa:gandul.info)

Circa 100 de musulmani s-au confruntat, pentru a doua noapte consecutiv, cu poliţiştii în oraşul suedez Malmoe, incendiind vehicule şi pubele, informează AFP, citând surse din poliţie. Tulburările însă au reizbucnit miercuri seara, când unii dintre ei au început să aprindă focuri şi să arunce cu pietre şi sticle în poliţişti. 17 persoane au fost arestate. Joi, peste 100 de protestatari au reluat protestetele care s-au tradus prin incedierea unor maşini şi pubele, dar şi prin distrugerea unor bunuri publice. Nici poliţiştii nu au scăpat de furia manifestanţilor care au aruncat cu pietre în forţele de ordine şi i-au ameninţat cu bombe, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, care a confirmat arestarea unei persoane, notează Mediafax şi Agerpres. „Iniţial, cauza protestelor violente a fost ocuparea clădirii. Dar acum motivul nu mai este acesta, deoarece au apărut alţi provocatori, care profită de situaţie”, a afirmat reprezentanta forţelor de ordine Ewa-Gun Westford, referindu-se la sprijinul pe care mai multe grupări de extremă stânga l-au oferit protestatarilor.

As dori sa fac o mica observatie fata de modul in care relateaza presa aceste incidente. Nu se face nicaieri o referire explicita la originea etnica si religia protestatatorilor (imigranti musulmani). Se spune de exemplu ca au avut loc o „revolte a sute de tineri”, „tinerii nervosi s-au confruntat cu politistii” etc. Totusi, cauza incidentului (inchiderea unei moschei) indica destul de clar faptul ca „tinerii protestatari” sunt de fapt imigranti musulmani. Acelasi fenomen are loc de fiecare data cand un imigrant comite o crima sau o infractiune: in presa nu se spune nimic despre etnia (religia) respectivului.

Din pacate insa, realitatea e ca infractionalitatea a crescut exploziv in tarile occidentale, odata cu numarul tot mai mare de imigranti neeuropeni (in special musulmani). Insa nu este „politic corect” sa afirmi acest lucru! Conform legilor UE, risti sa faci inchisoare pentru „xenofobie” sau „rasism”! Corect politic este sa ridici in slavi „avantajele” multiculturalismului si imigratiei masive! Dar sa fiu eu al dracului daca vad maca un singur avantaj (exceptand, pentru unii patroni, faptul ca imigrantii constituie o forta de munca ieftina), ca dezavantaje sunt o gramada!

Romania a fost, deocamdata, ocolita de o imigratie masiva neeuropeana. Au intrat in tara, totusi un numar semnificativ de chinezi si arabi, dar, totusi, mult mai mic decat in Occident. Nu se stie insa pentru cat timp. Politica de imigratie nu este controlata de Romania, ci de catre UE – si, in mod evident, UE promoveaza o imigratie asiatica si africana masiva! Nu vom fi nici noi scutiti de un asemenea fenomen. Ar trebui sa deschidem ochii la ce se intampla in vest, fiindca, in curand, o sa avem parte si noi de „raiul multicultural” de acolo!

2 Comments

  1. Eu scriu doar cateva randuri aici, dar baietii astia care se roaga de 5 ori pe zi nu prea stiu de gluma: mai asasineaza pe cate-un „infidel” ca Theo Van Gogh, mai dau foc la niste masini, mai arunca cu pietre si cocktailuri molotov. Dar, sigur, daca indraznesti sa spui ca asta nu e in regula, imediat se gaseste cineva sa te infiereze ca „sovin”, „extremist”, „rasist”, „xenofob”, „islamofob” etc.

    Am vazut destul din „societatea multicultural dezvoltata” din Occident, si, zau, nu vreau asa ceva in Romania. N-am nimic cu arabii sau cu musulmanii, dar prefer sa stea in tarile lor! Nu vad nici un motiv pentru care Romania ar trebui colonizata cu populatii straine afro-asiatice – ceea ce, apropo, e impotriva Constitutiei (nu ca i-ar mai pasa cuiva de la putere de Constitutie).

Leave a Comment