Mitinguri impotriva legilor Big Brother

vaca

Coalitia Impotriva Statului Politienesc organizeaza doua mitinguri de protest. Primul miting va avea loc duminică, 01.02.2009, între orele 12.30 si 14.30, în Bucureşti, la poalele Dealului Mitropoliei, dinspre Piaţa Unirii.

Cel de-al doilea miting va avea loc în ziua de miercuri, 04.02.2009, între orele 12.30 si 14.30, în Bucureşti, Piaţa Victoriei – în faţa sediului Guvernului României.

Scopul adunarilor publice il constituie:
1. Protestul împotriva Hotărârii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind noile paşapoarte ce conţin cipuri cu date biometrice.
2. Protest împotriva Legii nr. 298/2008 privind înregistrarea comunicaţiilor.

Persoana de contact: avocat Mihai Rapcea, [email protected], [email protected]

4 Comments

 1. roman says:

  Anuntul pe care il fac este foarte IMPORTANT; ieri am aflat din presa si astazi am inteles ca s-a „zvonit” si la radio ca s-au furat ARME dintr-un depozit din Romania. In cadrul anuntului se spunea ca deja lipseste si o cantitate importanta de munitie de diferite tipuri. Acest anunt nu este deloc intamplator in contextul in care ne aflam. Stim cu totii ca in America cand a fost vorba sa se instaureze un regim de control foarte bine pus la punct s-a invocat atentatul de pe 11 septembrie. Acum la noi, oamenii tocmai incep sa se trezeasca si sa vada cine ii conduce atat din punct de vedere politic, cat si religios. Si aceasta „disparitie” a unei cantitati importante de arme este sigur in legatura cu eventualele „masuri de securitate” care deja au fost luate: s-a declarat alerta de GRADUL I. Trebuie sa intelegem ca aceste miscari diversioniste, menite sa „imprastie” atentia oamenilor si s-o distraga de la adevarata problema a MICRO-CIPURILOR, vor fi cu siguranta in crestere, pentru a slabi forta de reactie si pentru a o imprastia in diferite zone de interes. Totodata, trebuie sa intelegem faptul ca MASONERIA se afla la baza acestor actiuni VICLENE prin care poporul ROMAN este inselat pas cu pas prin tot felul de „masuri” adoptate, gen „instaurarea gripei aviare”, introducerea prin decret parlamentar(!) a sarii iodate in alimentatia romanului, fie ca vrea, fie ca nu vrea, inocularea vaccinurilor ucigase la fetitele din Romania etc. Cum se explica faptul ca au disparut atatea arme in contextul in care pana si in unele universitati din Romania si in unele camine studentesti s-au instalat CAMERE de LUAT VEDERI??? Cu atat mai mult, intr-un depozit de armament, trebuia sa fie asigurata o SECURITATE MAXIMA… Lupta trebuie sa fie, cel putin din partea noastra, a ROMANILOR CRESTINI ORTODOCSI, PE FATA, caci se pare ca guvernul Romaniei, parlamentul, mass-media si Patriarhia lupta VICLEAN. Pai cum se poate ca in cazul „gripei aviare” sa vuiasca efectiv de zeci de ori pe zi radiourile si TV.-ul si in cazul MULT mai GRAV al MICRO-CIPURILOR sa asistam la o PENIBILA TACERE, prin care, de fapt, avem deja un RASPUNS: ca majoritatea celor care sunt „in fruntea” ROMANIEI, fie ca este vorba despre politica, fie ca este vorba despre religie, sunt deja „vanduti” banului si intereselor de o cu totul alta natura, fata de interesele DUMNEZEIRII de a SALVA ce se mai poate salva in ROMANIA.

  Concluzia este ca cea care trebuie cu adevarat DESFIINTATA in primul rand este MASONERIA din ROMANIA. Pentru aceasta trebuie sa fie instaurata o CAMPANIE de STRANGERE de SEMNATURI in fiecare oras din TARA. Fara acest pas foarte important va fi foarte greu, ca sa nu spun, aproape imposibil, sa luptam cu oameni care sunt pozitionati peste tot in posturi cheie in mai toate functiile de conducere din Romania: sanatate, cultura, alimentatie, agricultura etc.

  Inchei aici acest mesaj si va rog frumos, daca sunteti de buna credinta, sa-l faceti cat se poate de cunoscut, fie in aceasta forma originala, fie intr-o forma potrivita, dupa cum considerati de cuviinta.

 2. @roman : mi se pare ca exagerezi.

 3. Am mai auzit teoria asta ca armele alea au fost furate pentru a organiza un „11 septembrie” romanesc. SPER DIN TOT SUFLETUL sa nu fie asa. Dar daca, insa, se va intampla ceva monstruos, pentru mine va fi clar ca a fost o inscenare criminala. Armele alea nu au fost furate de niste agarici sau de „teroristi”, ci au fost sustrase cu complicitatea unor cadre din Armata. Nu a fost o neglijenta, in nici un caz.

 4. babi says:

  Mircea Popescu,mai informeaza-te si asa vei afla ca se petrec lucruri foarte grave,la noi,care duc la concluziile de mai sus…Deci,INFORMARE !!! DOAMNE OCROTESTE ACEST POPOR !

Leave a Comment