Ce pateste un presedinte care nu joaca cum canta UE!

Este uimitor ca mai sunt oameni care cred ca UE are ceva de a face cu democratia, transparenta si reprezentarea cetatenilor din tarile UE, cu promovarea intereselor cetatenilor sau cu idea de respect si onoare, se intreaba retoric autorul unui site. Iata ca in aceasta Uniune Europeana, nu doar cetatenii de rand sunt calcati in picioare, dar pana si un presedinte de tara este pus la punct, pentru devierea de la „linia ideologica oficiala”.

In decembrie , Vaclav Klaus s-a trezit la Praga cu Hans Gert Pottering, presedintele Parlamentului European, si europarlamentarul Daniel Cohn Bendit, extremist de stanga convertit in ecologist, zis si Dany cel Rosu. Acestia i-au trantit pe birou un steag UE si l-au indemnat pe Klaus sa-l arboreze pe Palat. De asemenea, pe un ton grosolan, i-au cerut sa adopte linia Bruxellesului privind “incalzirea globala” si Tratatul de la Lisabona. Continuarea, in ziarul Ziua : Tratamentul pentru Europenii de mana a doua. Puteti citi si un transcript al convorbirii dintre Vaclav Klaus si delegatia venita de la Marea Poarta.

Oameni suparati din intreaga Uniune Europeana descopera subtilitatile din tratatele semnate de liderii lor” declara Janet Daley intr-un articol din ziarul britanic Telegraph. Englezii si francezii care au protestat impotriva somajului ridicat generat de imigratia masiva a fortei de munca din tarile lor, au aflat ca acum este ilegal pentru un guvern al unei tari membre UE sa puna pe primul loc nevoile si preocuparile propriilor cetateni, deoarece legile UE prevaleaza in fata legilor nationale! Mai multe amanunte puteti citi, pe http://nostrabrucanus.wordpress.com.

Leave a Comment