Marea Britanie a fost abolita la 1 Ianuarie 2009 prin Tratatul de la Lisabona!

Sursa : http://eutruth.org.uk
Cititi si: Abolirea Marii Britanii prin Tratatul de la Lisabona
Un raport al parlamentului german despre abolirea Marii Britanii!

Al saselea si ultimul tratat al UE a inlocuit, in mod formal, Marea Britanie prin Uniunea Europeana pe data de 1 ianuarie 2009. Asta cu un an inainte de termenul limita dictat de catre Cancelara Germaniei, Angela Merkel. Tratatul de la Lisabona are suprematie in fata Constitutiei britanice*, prin urmare, aceasta din urma este abolita! De asemenea, Tratatul de la Lisabona da UE puterea de a inchide Parlamentul britanic (iar acest lucru se va intampla, probabil, pe 5 mai 2010).

In circa 2,3 ani, UE isi va consolida puterea intr-o asemenea masura incat va fi imposibil oricarei tari membre sa iasa din ea. Tratatul stabileste un executiv atotputernic la Bruxelles, dupa modelul Biroului Politic din fosta URSS. Parlamentul European e practic lipsit de putere, iar functia de europarlamentar e doar o sinecura. In fapt, Tratatul de la Lisabona este chiar mai rau decat fosta Constitutie a UE!

Din 1973, de cand Marea Britanie a intrat in C.E.E., mii de „pro-europeni” au fost instalati in pozitii cheie de putere: in Parlament, in guvern si in mass-media. Parlamentul de la Westminster a reprezentat o marioneta a Uniunii Europene pentru 36 de ani (inca de pe vremea cand UE se numea CEE). Reprezentantii partidelor de sistem, conservatorii, laburistii si liberal-democratii au votat constiinciosi toate tratatele UE, toate legile si regulamentele impuse de UE. Peste 80% din legislatia britanica provine de la UE. Sefii acestor partide au primit ordine direct de la UE, ignorand votanii lor. Parlamentul britanic a votat pe banda rulanta tot ce i s-a impus de la UE, pentru „armonizarea legislatie”. Ca rezultat, britanicii si-au pierdut libertatile, iar Marea Britanie a devenit un stat politienesc.

S-au votat peste 300 de legi majore si peste 120.000 de directive ale UE, dintre care doar 10% fiind aplicate riguros, suficient insa pentru a distruge mii de intreprinderi mici si mijlocii, dar chiar si unele mari. Daca toate directivele UE ar fi aplicate, practic, toate firmele mici si mijlocii se vor inchide, neavand cum sa indeplineasca „criteriile europene”, si peste 13,5 milioane de oameni ar ramane fara un loc de munca. UE este o reteta sigura pentru creearea saracie!

Sefii partidelor din Parlament, conservatori, laburisti, liberi democrati sunt loiali UE. Practic exista un singur partid stat – partidul UE! Incepand cu 1 ianuarie 2009, Tratatul de la Lisabona a eliminat si ce a mai ramas din puterea Parlamentului britanic, care a devenit defunct incepand cu acea zi. Sarada va mai continua o perioada, pentru a ascude adevarul de publicul britanic, pana cand UE isi va consolida pe deplin puterea. Pe 11 iunie 2009 vor avea loc in Marea Britanie alegeri pentru Parlamentul de la Bruxelles, de fapt, singurele alegeri pe care le vom avea de acum in colo.

Termenul de cinci ani ai Parlamentului britanic se va incheia pe 5 mai 2010, cand ar trebui organizate alegeri generale. Insa, daca atunci UE va considera ca si-a consolidat puterea absolut, alegerile vor fi anulate iar Parlamentul britanic va fi inchis! De fapt, UE a planuit deja sa divida Anglia in 9 „regiuni europene” pe care le poate controla direct.

Dupa inchiderea Parlamentului, singura modalitate legala de a parasi UE ar fi printr-o declaratie a Curtii Supreme de Justitie prin care sa se declare ilegale tratatele UE. Dar e greu de crezut ca se va intampla asa ceva, dupa ce, timp de peste 30 de ani, membrii Curtii Supreme au aprobat tacit politica dictatoriala a UE.

Dictatura UE nu s-ar fi putut consolida pe continent daca ar fi existat o Mare Britanie libera la portile ei. Sa nu uitam ca britanicii i-au oprit pe germani in cele doua razboaie mondiale. Nazistii planuisera Comunitatea Economica Europeana inca din 1940, insa aceste planuri au fost amanate prin infrangerea Germaniei naziste in razboi. Din acest motiv, UE s-a straduit sa distruca Marea Britanie atat politic, economic, cat si ca forta militara, dar si pe plan social.

Faptul ca Marea Britanie a fost lovita mai crunt de actuala criza economica, iar lira sterlina e in cadere, e cazuat de costurile enorme ale apartenentei la UE. In aceste momente, chiar daca Marea Britanie ar vrea sa adopte moneda euro, nu i s-ar permite, fiindca e mult mai usor asa de distrus Marea Britanie si lira sterlina in acelasi timp!

Succesul Scolii de la Frankfurt, in materie de subversiune, in Marea Britanie e uimitor: abolirea Westminster-ului (parlamentului) este unul dintre ultimele lor scopuri inca neatinse, dupa care UE poate folosi clauza 8A-4 din Tratatul de la Lisabona pentru a scoate in afara legii absolut orice partid politic britanic! De asemenea, prin hotararea Curtii Europene de Justitie 274/99 pot fi scoase in afara legii BNP-ul si UKIP-ul. Distrugerea democratiei britanice va fi 100%.

Fiecare din cele 6 tratate ale UE sunt complet ilegale din perspectiva Constitutiei britanice*, Declaratiei drepturilor (Bill of rights) din 1689, legilor privind tradarea si a legilor judiciare. Este de neiertat faptul ca Regina, ministrii sai si Parlamentul au comis actul criminal de tradare prin semnarea acestor documente, ducand la abrogarea legilor si natiunii noastre! UE va fi intotdeauna ilegala in Britania; insa odata ce UE va prelua puterea absoluta, nu vom mai putea scapa de ea. Practic, va fi ca si cum Germania ar fi reusit sa ocupe Marea Britanie in 1940!

Nota: *Marea Britanie nu are o constituţie scrisă propriu-zisă. Constituţia este formată din mai multe categorii de norme juridice cuprinse în: dreptul statutar (Statute law), dreptul jurisprudenţial (Common law) şi obiceiul constituţional (conventional rules).

Leave a Comment