Tratatul de la Lisabona legalizeaza pedofilia?

Sursa: http://sioe.wordpress.com

Tratatul de la Lisabona, dupa cum stim, este identic in intentii si scopuri cu Constitutia UE, aceleasi paragrafe regasindu-se in locuri diferite, si, in consecinta, fiind renumerotate. De exemplu, articolul 21 de la pagina 412 din Tratatul de la Lisabona este identic cu articolul 2-81 din Constitutia UE si afirma ca „orice discriminare pe motiv de […] orientare sexuala  sau orice alt factor este interzisa„.

Acest articol ar putea fi privit ca o „bila alba” acordata homosexualilor, dar daca de fapt e ceva si mai grav la mijloc? In toate celelalte tratate ale UE, cum ar fi de exemplu Tratatul de la Nisa, exista un  protocol prin care se exclude pedofilia din perspectiva „discriminarii”. In mod straniu, in tratatul de la Lisabona nu exista nici un astfel de protocol referitor la pedofilie, ceea ce inseamna ca, de fapt, articolul 21 legalizeaza pedofilia ca o forma de „orientare sexuala”! (de ce nu si zoofilia, necrofilia etc.?)

Unii ar putea spune ca alte articole din Tratatul de la Lisabona (privind protectia minorilor, de exemplu) ar putea fi interpretate in contradictie cu articolul 21, dar faptul e ca acei care au scris acest tratat stiau foarte bine ca pedofilia fusese explicit condamnata in tratatele anterioare si au omis in mod intentionat sa faca acest lucru in Tratatul de la Lisabona!

Parlamentele nationale au ratificat Tratatul de la Lisabona fara ca macar parlamentarii (marea majoritate) sa se oboseasca sa-l citeasca! Totusi, cei care au scris Tratatul de la Lisabona au studiat cu atentie tratatele anterioare, asa ca omiterea „pedofiliei” si tratarea ei ca o simpla forma de „orientare sexuala” nu este o scapare!

Care ar putea fi totusi motivele pentru „legalizarea pedofiliei”. Poate pentru a-i multumi pe unii musulmani pentru care casatoria cu fete minore este o „traditie culturala”, inspirati fiind din chiar exemplul profetului Mahomed? In acelasi timp, poate e vorba de „relativismul cultural” care a ajuns sa domine Occidentul? Sa nu ne inchipuim ca Romania ar fi ferita de asemenea tendinte.

Sigur, la noi, este interzis contactul sexual intre majori si minori. Insa, prin noul cod penal, s-au dat anumite „inlesniri” si in aceasta directie. Pe de alta parte, incestul intre persoane majore a fost dezincriminat. Restrictiile care mai existau in privinta avortului au fost si ele eliminate. La fel si prostitutia a fost „legalizata” intr-o oarecare masura. Dealtfel, daca e sa fim cinstiti: si pana acum unele forme de prostitutie erau perfect legale, ma refer la producerea de filme xxx!

4 Comments

 1. Esti plecat departe cu supozitiile. Atata timp cat pedofilia e in codurile penale ale tuturor tarilor europene nu poate fi acceptata ca orientare sexuala valida.

 2. dorel says:

  sunt perfect de acord cu articolul;sa mai scrii ca sa informezi lumea,si Hristos iti va da rasplata dreptilor.

 3. Dani says:

  Ai pus punctul pe i. Nu scapa nici o ocazie sa tragi semnale de alarma. Poate ca se vor gasi si iubitori de adevar si principii morale inalte carora le vor fi de folos cele scrise. Dumnezeu sa te aiba in paza.

 4. anonim says:

  bravo fii binecuvintat!
  lasa ca trebuie sa stie lumea de rahatul asta de ue si de tratatul lor diabolic!

Leave a Comment