UE a innebunit complet: Glugile si caciulile cu snur au fost interzise!

Cum ar putea trai oamenii daca n-ar exista Uniunea Europeana care sa aiba grija de ei?  Fireste, foarte bine, chiar cu mult mai bine decat acum – dar nu asta e opinia birocratilor de la Bruxelles, care au in viata doar nobilul scop de a ne proteja! Pentru asta, ei concep directive peste directive care sa ne imbunatateasca viata! Dupa ce ne-au aparat de pericolele de a surzi ascultand muzica la mp3 playere, comisarii UE au descoperit un alt pericol mortal: hanoracele pentru copii cu snur! „Este un mircaol ca generatia noastra a reusit sa supravietuiasca fara o asemenea legislatie” a afirmat un oficial al Comisiei Europene!

Da, asa e! „Aceste obiecte de vestimentatie pentru copii au un risc de STRANGULARE din cauza prezentei snururilor in zona gatului„, ca sa-l citam pe acelasi birocrat. Asa ca au fost interzise de catre UE! „Poate credeti ca am mers prea departe, dar nu e adevarat„, a spus Meglena Kuneva, comisarul european pentru protectia consumatorilor. Mie imi suna a amenintare! Caciulile si glugile cu snur au fost interzise din cauza ca s-ar putea „strangula” copii cu ele! Sincer, ma mir ca am reusit sa supravietuiesc!

Cultura fricii in care traim este aceea care incurajeaza asemenea masuri  dementiale, aberante, paranoide, schizofrenice (nu reusesc sa gasesc cuvinte potrivite)! Ceea ce trebuie sa intelegem e insa ca aceasta „cultura a fricii” nu a aparut „de capul ei”, ci a fost introdusa si impusa de catre autoritati, mai ales prin campanii mass-media (90% din stirile de le tv sunt despre: crime, violuri, accidente rutiere grave etc.), pentru a ne controla prin teroare!

PS: Am o propunere pentru Comisia Europeana: sa interzica fermoarele de la pantaloni! Motivul? Barbatii si-ar putea „sugruma” madularul, dupa ce urineaza prin prohab!

5 Comments

 1. petru says:

  din pacate, obiectul vestimentar numit cravata (o inutilitate!) nu va fi ‘interzis’, chiar daca este un shtreang la purtator… Dar si un vajnic simbol masonic, pe care, e drept, multi il iau in usor si fara sa realizeze ridicolul acestui gitlegau…

 2. Foarte buna observatia! Mai ales ca, in Romania, multi elevi din clasele 1-8 sunt obligati sa poarte uniforme cu cravate! Oare UE nu se sesizeaza si asupra acestui aspect?!

  Oricum, absurditatea si stupizenia directivelor UE a ajuns la un nivel incredibil!

 3. EU says:

  UE-MICUL EMO!!!

 4. Am mai gasit o propunere interesanta pentru UE: interzicerea fularelor si a esarfelor!

 5. Dan says:

  Si cum au de gand sa interzica obiectele astea vestimentare, ca nu prea am inteles? Vor opri producerea lor si le vor scoate de pe piata pe cele deja produse? Si daca eu imi imbrac baiatul cu un hanorac de-ala oare se va sesiza protectia sociala si-mi va lua copilul, ma va decade din drepturile parintesti? Dar daca voi purta eu, ce-mi face, imi da amenda, ma tine o noapte la bulau langa unu de 1.99 metri, 145 de kile si cu mica sirena tatuata pe brat? Doamen ce idiotenii.
  P.S. dar lasa ca se duce el Gigi acolo si le baga mintile-n cap cu alte propuneri mult mai bune……….NOT

Leave a Comment