Europa va fi ocupata de imigranti

Autoritatile de la Bruxelles au publicat, luni, un raport care arata ca fluxul de imigranti va atinge cote foarte ridicate in Europa in urmatorii ani, astfel ca, de exemplu, in 2060, in Italia, vor fi cu 12 milioane mai multi decat cei circa 4 milioane de imigranti din prezent. In intreaga zona a UE se vor inregistra circa 50 de milioane de imigranti, in urmatorii 50 de ani, informeaza Il Giornale.

Potrivit celor de la Bruxelles, fluxul migrator va fi in Spania de 11,6 milioane si in Germania de 8,2 milioane. „Conform acestor estimari, transformarea Spaniei si Italiei din tari de origine in tari de destinatie se va realiza in urmatoarele decenii„, mai arata raportul. Din cauza imbatranirii, populatia Italiei va scadea, la fel si cea a Germaniei, Maltei, Greciei, Sloveniei si Slovaciei. Insa populatia va creste in Belgia, Franta, Spania, Irlanda, Cipru, Olanda, Finlanda, Luxembourg, Portugalia si Austria. Raportul mai arata ca in 2060 media varstei populatiei din Europa va fi de 55 de ani, astfel ca la zece minori de 15 ani vor fi opt persoane de 80 de ani.

Pun si eu o intrebare naiva: Imigratia in Europa este un fenomen natural? Este ca un cutremur ce nu poate fi prevenit? Sau e de fapt o politica deliberata sustinuta de catre UE?! Raspunsul e mai mult decat evident! In setea lor de putere, birocratii de la Bruxelles isi impun planurile lor de „inginerie sociala”, ignorand cu desavarsire dorintele oamenilor obisnuiti! In Marea Britanie, de exemplu, peste 70 la suta din locurile de munca nou infiintate in Marea Britanie, au fost ocupate de imigranti. Situatii similare sunt si in alte tari europene. Pentru autoritatile UE, drepturile imigrantilor primeaza in fata drepturilor cetatenilor!

Leave a Comment