Bunul simt nu a disparut complet din Europa

Presedintele BNP (British National Party), Nick Griffin, membru al Parlamentului European, a declarat recent ca UE ar trebui sa ia masuri mai drastice impotriva imigratiei ilegale, mergand pana la a scufunda cateva vase folosite de imigranti! “Mai devreme sau mai tarziu, singura măsură care va opri imigraţia – şi va impiedica numeroase persoane originare din Africa subsahariană să moară pe calea spre Europa – este să fii dur cu cei care vin”, a spus el. “Sincer, ar trebui să scufunde cateva ambarcaţiuni”, a subliniat Griffin, referindu-se la funcţionarii UE implicaţi in combaterea imigraţiei ilegale. Griffin a negat totuşi că ar vrea ca cineva să moară. “Ar putea lansa o plută de salvare, iar imigranţii ilegali s-ar putea intoarce in Libia”, a spus el.

Presedintele BNP a mai declarat că va susţine orice responsabil ce va propune măsuri de acest gen şi că se opune politicilor care duc la acceptarea imigranţilor ilegali in UE. “Mai devreme sau mai tarziu, Europa va trebui să-şi inchidă frontierele, altfel va fi copleşită de Lumea a treia”, a subliniat el. In 2008, mai mult de 67.000 de persoane au trecut Mediterana pentru a incerca să intre in Europa, dintre care jumătate au ajuns prin Italia şi Malta.

Nick Griffin s-a referit si la problema tiganilor romani din Marea Britanie, declarand ca Regatul Unit “are o problemă cu infracţiunile ţiganilor români”. Ne amintim cu totii de stirile alarmiste privind asa-zisele „atacuri rasiste” indreptate impotriva „romanilor” din Irlanda de Nord. In realitate, „romanii” respectivi erau de fapt tigani certati cu legea care ii exasperasera in prealabil pe localnici, care n-au avut alta sansa decat sa riposteze.

Liderul BNP a precizat într-un interviu pentru postul de televiziune Channel 4, că există “două feluri de ţigani în Marea Britanie”, unii care  s-au adaptat complet şi care s-au stabilit aici de generaţii, “dar, pe de altă parte, există nomazi, în principal din Irlanda de Nord,  şi ţiganii cerşetori şi hoţi de buzunare din Londra. Şi deşi elita liberală ar putea spune că este politic incorect să spui acest lucru, eu am să spun că în rândul acestora există un nivel ridicat al infracţionalităţii”, a spus Griffin.

Griffin a declarat, de asemenea, că în opinia sa “nu există loc în Europa pentru islam”, deoarece “valorile occidentale, libertatea de exprimare, democraţia şi drepturile pentru femei sunt incompatibile cu islamul, care este un cancer ce devorează libertăţile, democraţia şi drepturile noastre acordate femeilor, şi trebuie făcut ceva în acest sens”. El a precizat că opinia sa este împărtăşită de unul dintre reprezentanţii partidului de nationalist flamand, Vlaams Belang, care ar fi declarat că este “nevoie de o chimioterapie globală împotriva islamului pentru a salva civilizaţia„.

 Informatii preluate de pe: Mediafax.ro

2 Comments

  1. Griffin s-a trezit tarziu. Tara lui e plina de musulmani! In ce priveste problema tiganeasca, nu mai e o problema romaneasca, ci este o problema europeana! Ne-au bagat in UE, ne-au preluat problemele, asa e logic.

  2. Griffin vorbeste de multi ani despre problema islamizarii Marii Britanii. Dar, din pacate, putini il iau in serios, fiindca e un „baiat rau”: extremist, fascist, rasist, islamofob etc.

Leave a Comment