Un interviu cu Jim Corr despre Tratatul de la Lisabona.

Jim Corr este un muzician irlandez membru al formatiei de folk/rock The Corrs. Insa, pe langa activitatea artistica, Jim Corr s-a remarcat drept un opozant al Tratatului de la Lisabona. Pe site-ul sau personal jimcorr.com, sunt numeroase materiale critice la adresa Uniunii Europene si a Noii Ordini Mondiale. In cele ce urmeaza, va prezentam un interviu cu Jim Corr in care acesta denunta prevederile totalitare ale Tratatului de la Lisabona.

Pedeapsa cu moartea este introdusa pe ascuns prin Articolul 2 din Protocolul numarul 6 al Cartii Europene a drepturilor omului: http://www.eucharter.org/home.php?page_id=9

Art. 48 TEU: „Tratatul poate fi revizuit prin proceduri ordinare si/sau simplificate.”

Art. 1 TEU: „Uniunea Europeana va inlocui si va succede Comunitatea Europeana.”

Art. 47 TEU: „Uniunea Europeana va capata personalitate juridica.”

Art 37 TEU: „Uniunea Europeana va putea incheia acorduri cu unul sau mai multe state sau organizatii internationale, in anumite domenii.”

Art. 21.2.h TEU: UE va „promova un sistem international” si „o guvernare globala”.

26.4 TEU: „Politica externa si de securitate comuna” va folosi „resursele nationale si ale UE”.

Art. 42.3 TEU: „Statele membre vor lua masuri progresive pentru a-si imbunatatic capacitatile militare.”

Art. 42.3 TEU: „Statele membre vor pune la dispozitia UE capacitatile lor militare si politienesti pentru a implementa politica de securitate si aparare comuna.”

Presedintele UE: Art. 15 TEU: Consiliul European va alege presedintele UE prin majoritate simpla, pentru un termen de 2 ani si jumatate, care poate fi reinnoit.

Incepand cu apartenenta noastra la UE, estimam ca vasele straine au pescuit peste in valoare de 140 miliarde de euro din apele teritoriale irlandeze, in timp ce vasele irlandeze au pescuit peste in valoare de 60 de miliarde de euro. Si asta nu include pretul procesarii.” (Ebbii Sheehan, Organizatia Pescarilor Irlandezi)

Tratatul [de la Lisabona] va da Uniunii Europene puterea de a vorbi cu o voce unica ajutand astfel la a da o forma Noii Ordini Mondiale.” (Irish Times, 7 Sept 2009) – Catherine Day, Secretar General al Comisiei Europene.

Leave a Comment