Nick Griffin despre escrocheria “incalzirii globale”

Pe tema agendei fanaticilor “incalzirii globale”, il puteti asculta pe unul din reprezentantii Marii Britanii in Parlamentul European, Nick Griffin, presedintele Partidului National Britanic. Vorbind despre cei care au convocat conferinta asupra climatului ce va avea loc la Copenhaga luna viitoare, Griffin spune: “Consensul lor nu este bazat pe un acord stiintific, ci pe minciuna, cenzura si fraudarea statisticilor”.

“Stanga a suferit o cadere colectiva atunci cand comunismul s-a prabusit. ‘Schimbarea climatica’ este noua lor teologie, o isterie secular-religioasa completata cu ‘papa’ Al Gore, serviciile secrete ale taxei pe carbon si persecutarea ereticilor.”

Un om de stiinta rus despre incalzirea globala: “Temperatura nu este in nici un fel afectata de nivelul de dioxid de carbon din atmosfera”, spune prof. Oleg Sorokhtin, de la Institutul de Oceanologie al Academiei Ruse de Stiinte, pentru “Rusia la Zi”:

One Comment

  1. Yeti says:

    – Expert NASA: Summitul de la Copenhaga pe tema încalzirii globale este o farsa… NASA, acuzata ca ascunde informatii despre incalzirea globala… Documente secrete arata ca incalzirea globala este o manipulare…
    – Pentagonul l-a avertizat pe George W. Bush (The Guardian, 22 Februarie 2004): „In mai putin de 20 de ani Marea Britanie va fi precum Siberia”… Pentagon / NASA: Incalzire Globala / Racire Globala… Ultima era glaciara a venit in doar sase luni…
    – Un recent studiu NASA (publicat in iunie 2009)… Robert Calahan de la Goddard NASA Space Center… ” Studiul NASA recunoaste Ciclul Solar responsabil pentru perioadele calde din trecut, iar nu omul.”:
    http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/12/expert-nasa-summitul-de-la-copenhaga-pe.html

Leave a Comment