Trei ani de la aderarea României la Uniunea Europeana

De pe Ruga Ortodoxa

Acum trei ani intram cu încredere în marea familie europeană, cu speranţa că, în calitate de membri ai Uniunii Europene, o vom duce mai bine.

Dar nu a fost aşa. Acum trei ani ne-am vândut ţara Uniunii Europene, care de-a lungul timpului ne-au obligat să acceptăm comportament imoral în numele “diversităţii sexuale”, s-au folosit de băncile străine pentru a primi bani de la Guvern pe timp de criză, in timp ce bâncile româneşti sunt cumpărate de oameni de afaceri străini, modificându-se astfel moneda de cumpărare.

Uniunea Europeană ne obligă să ne revoltăm în faţa tradiţiilor, acceptând recunoaşterea “căsătoriilor intre persoane de acelaşi gen”, această cerere fiind un atac la adresa instituţiei familiei creştin-ortodoxe. Sub pretextul toleranţei religioase in unităţile de învăţământ , Consiliul Europei ne porunceşte să scoatem icoanele şi simbolurile creştine , pe motiv că “cei de alte confesiuni” se simt jigniţi de prezenţa acestora.

Acum 3 ani ne-am lăsat înşelaţi de făţarnica bunătate a Parlamentului European, care prin Ministrul Sănătăţii [corect Secretarul de stat, n. Eurosceptic.ro] Streinu Cercel ne impune dictatura medicală prin provocarea panicii că virusul gripei porcine a devenit imun la anumite substanţe şi că vaccinul este singura soluţie adevărată ce poate opri răspândirea gripei. De la 1 Ianuarie 2010, românii nu vor mai avea voie să-şi plângă rudele decedate în propria casă şi nici să meargă cu sicriele in care se află corpurile neînsufleţite ale acestora. Această lege contravine tradiţiei creştine din România.

Ca un “cadou” , Uniunea Europeană ne obligă să avem paşapoarte biometrice, care nu doar costă mai mult faţă de cele normale , dar acestea au “avantajul” că prin simpla citire electronică a acestui paşaport, vameşul află toate datele tale personale. In plus, Uniunea Europeană impune măsuri in domeniul agriculturii imposibil de respectat din partea fermierilor români din cauze financiare, mulţi din fermieri fiind obligaţi să renunţe la agricultura.

4 Comments

 1. Cristi says:

  mai bine zis la Minciuna Europeana…

 2. elegido says:

  problemele nu se vor incheia aici… s-a ratificat tratatul de la Lisabona, pe care politicienii nostri il evita tendentios, mai avem problema legalizarii drogurilor. totul se propaga ca si un virus… prin media, prin educatie, prin structurile de conducere. avem o majoritate de oameni care pierd esenta libertatii in fata consumului. asta e marea problema, a societatii europene. consumul ne uneste pe toti in lupta pentru iluzii soft.

 3. Nana Pascu says:

  suntem in rahat . acum au aparut documente biometrice ptr care esti fortat sa te lasi amprentat ca un infractor ca altfel nu iti da actul desi in lege trebuie sa-ti dai acordul , intrebarea este – daca nu-ti dai acordul nu-ti mai iei pasaport?mergem din dictatura in dictatura . Nu actelor biometrice !Nu suntem infractori!

 4. dana says:

  Pedeapsa pacatului ne apasa greu! multi s-au bucurat , inclusiv eu, ca primim fonduri nerambursabile..iata lacomia si tendinta de a acapara ceva gratis fara munca (sau cersetoria), desi aveam tineri sanatosi, buni de munca si o tara bogata , am preferat decat sa castigam un ban cinstit din munca, sa facem averi prostituandiu-ne adica vanzand tara catre UE, numai ca iata nici bani n-am primit si nici onoare nu mai avem. se spune ca nu poti sluji si lui Dumnezeu si celuilalt, si cred ca e adevarat , pentru ca iata, si cu tara vanduta si fericit nu se poate. Cei care ne conduc stiau bine ce fac dar a trecut vremea conducatorilor care mureau impreuna cu familia in numele credintei, a tarii, a demnitatii..a venit vremea caricaturilor lui caragiale, sau a soarecilor care aduna de pe sub masa bogatului (UE). restul polulatia a fost inerta, s-a bucurat la gratuitati , adica a cersit cu lacomie iar acum suntem straini in propria tara. Ue e doar o adunmatura de mafioti degenerati ! iar chestia asta cu” familia europeana”, mi se pare penibila, ar putea renunta macar la expresiile care-ti creeaza o oparecare greata , daca mai ai un pic de decenta si bun-simt in a vedea lucrurile…asa cum sunt, nu cum le prezinta ei

Leave a Comment