Lech Kaczynski revine cu declaratii eurosceptice.

UE este o „republică aristocratică” ce ar trebui „puţin democratizată„, a spus preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski, într-un interviu pentru presa din Cehia, citat de Mediafax. Kaczynski a acuzat Franţa, Germania şi Marea Britanie că iau deciziile singure, apreciind că „procesul real de luare a hotărârilor ar trebui să mai evolueze„. „Trebuie să ne luptăm ca Tratatul de la Lisabona să nu fie considerat o constituţie, deoarece constituţia este a unui stat, iar UE nu este un stat„, a subliniat preşedintele polonez. (Gandul.info)

2 Comments

  1. babi says:

    Aceasta este „republica aristocrata” a ue-ului: http://mucenicul.wordpress.com/2010/01/10/planul-illuminati-pentru-romania-bulgaria-si-fosta-iugoslavie/ Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa!

  2. sav says:

    Un articol care afirma ca uniunea politica si fiscala in Europa este necesara si o completeaza pe cea monetara, deja infaptuita. Se merge pe principiul: nu putem avea un Euro cu adevarat functional (adica stabil) daca politicile fiscale sunt diferite de la tara la tara si stabilite in continuare de guvernele nationale. „Pretty neat”. Un siretlic bine gandit, care te lasa cam … fara optiuni pe masa.

    http://www.bbc.co.uk/blogs/thereporters/gavinhewitt/2010/02/fear_that_shadows_the_euro.html

Leave a Comment