In Uniunea Europeana, nu mai ai voie sa spui ca „apa hidrateaza”!

Dacă mai credeți că Uniunea Europeană respectă democrația, daţi dovadă de naivitate. Însă lucrurile stau şi mai rău decât atât. Uniunea Europeană nu respectă nici măcar legile de bază ale logicii elementare! Probabil că nu întâmplător, această disciplină (logica) a fost scoasă din programele şcolare de la noi – dar asta e o altă discuţie.

Despre ce e vorba: Oricât de șocant ar părea, mințile ”luminate” de la Bruxelles au interzis afirmația ”apa hidratează”! O fază care l-ar fi făcut invidios şi pe Kafka, creatorul romanului absurd, dacă ar mai fi trăit. După un aşa-zis „studiu ştiinţific” care a durat trei ani, sau cel puțin așa susțin oficialii UE, s-a ajuns la concluzia delirantă că nu există nici o dovadă că apa hidratează!

Da, oameni buni, lucrurile sunt chiar atât de absurde! Stimaţii lideri ai UE au votat o lege care interzice afirmația ”apa hidratează”. Începând de luna viitoare legea va fi aplicată în Marea Britanie, producătorii de apă îmbuteliată care vor folosi această afirmație riscă să primească doi ani de închisoare. Totul sună ca un scenariu care nu s-ar putea petrece decât într-un film SF, în nici un caz într-o lume cât de cât normală.

Ne aşteptăm ca, în viitor, UE să interzică şi afirmaţii de genul „oxigenul oxigenează”, „fumul afumă”, „murdăria murdăreşte”, „găinile se găinăţează” care, din punct de vedere logic, sunt perfect echivalente cu „apa hidratează”, toate fiind truisme logice (adică afirmaţii evident adevărate). Dar nu se împiedică oficialii UE de aşa ceva! Ei au pierdut de mult contactul cu realitatea, şi, iată că şi cu logica. Nu ne-am mira ca, în curând, politicienii din UE să decreteze că nu există nici o dovadă că Pământul se roteşte în jurul Soarelui, iar cei care afirmă aşa ceva să aibă soarta lui Galileo Galilei!

One Comment

  1. Enescu G. says:

    Participarea Romaniei in CU este un dezavantaj economic si de alta natura care a si inceput sa se vada.

Leave a Comment