Europenii sunt siliți să plătească pentru finanțarea avorturilor în țările sărace

În timp ce inițiativa cetățenească europeană „Unul dintre noi”, care își propune stoparea finanțării publice a procedurilor care distrug embrionul uman – inclusiv a avortului – a colectat peste 1,8 milioane de semnături, Comisia Europeană face public un nou „apel la propuneri” pentru proiecte legate de „sănătatea sexuală și reproductivă”, anunțând alocarea a 28 de milioane de euro pentru astfel de proiecte.

Aceştia sunt banii cu care Comisia Europeană alimentează organizații cum ar fi Federația Internațională a Paternității Planificate (Planned Parenthood, IPPF), Marie Stopes International (MSI) și IPAS, care, sub pretextul că sunt preocupate de „sănătatea sexuală și reproductivă”, efectuează avorturi în ţări în curs de dezvoltare. Aceste avorturi sunt adesea numite „reglaj menstrual”, un termen special inventat pentru a induce în eroare, astfel încât femeile în cauză nici măcar nu știu ce li se întâmplă. Totodată aceasta este o cale de a ocoli legislația restrictivă, acolo unde avortul la cerere este ilegal.

Deși definiția „sănătății reproductive”, adoptată la Conferința Internațională pentru Populație și Dezvoltare de la Cairo, din 1994, considerată cea mai importantă reuniune globală de acest tip de până acum, exclude în mod clar avortul, totuși, Comisia Europeană și aceste business-uri mascate sub titulatura de „organizații neguvernamentale” continuă să primească bani pentru avansul avortului în țări terțe. (de pe Cultura Vieții)

Leave a Comment