Nigel Farage: „Europa se îndreaptă spre dezastru”

„Ne îndreptăm spre dezastru”, afirmă în această înregistrare din plenul Parlamentului European Nigel Farage, liderul partidului eurosceptic UKIP și europarlamentar. După ce a avertizat de luni sau chiar ani cu privire la consecințele dezastruoaselor politici ale Uniunii Europene, Farage spune astăzi că „suntem confruntați cu o amenințare directă la adresa civilizației, noastre dacă permitem unui mare număr de oameni să vină din acea regiune răvășită de război în Europa.”

Pe scurt, dl. Farage – care are mai mult curaj ca toți eurodeputații români la un loc – se teme că nu există în actualul sistem de admisie în Europa „nicio cale de a filtra extremiștii de oameni care cu adevărat fug din teamă pentru viețile lor”.

One Comment

  1. Veronica says:

    O europa intreaga a inceput sa se teama de prezenta unor refugiati despre care nu prea stim nimic, in afara de faptul ca ti-ar putea pune o „bomba” langa casa.. si asta se intampla doar la foarte, foarte putini dintre ei si aia sunt care nu se obosesc sa vina pana aici pentru un astfel de scop. Eu zic sa lasam mai usor aceste alarme trase, suntem printre singurele tari care ne ambalam atat de mult pe subiectul asta.

Leave a Comment