„Raiul multicultural” european e pe zi ce trece tot mai insuportabil!

A INNEBUNIT LUMEA sau am luat-o eu razna? O femeie din Marea Britanie, pe nume Amanda Schofield, a fost arestata de politie, dusa la sectie, interogata, amprentata etc. pentru ca fiica ei a pus la fereastra o papusa ca cea din imagine! Bineinteles, a fost acuzata de „rasism”! E de-a dreptul incredibil! Stiam ca corectitudinea politica (sic) a luat-o razna de tot, dar parca, totusi, acest caz depaseste orice limita a imaginatiei! Amanda a declarat ulterior „Nu pot sa cred ca am fost arestata din cauza acestei papusi atat de dragute!„.

Tot in Marea Britanie, o anume baroneasa Warnock, „experta in etica medicala„, a sugerat ca batranii care sufera de senilitate „au datoria de a muri„, fiindca reprezinta o povara financiala pentru stat! In plus, statul trebuie sa-i ajute sa moara, euthanasindu-i! In acelasi timp, un imigrant pakistanez musulman cu 4 neveste si 14 copii are dreptul sa ceara ajutoare sociale pentru toata familia lui (19 suflete)! Cu alte cuvinte, batranii englezi au „datoria de a muri” pentru ca statul sa ii poata plati pe imigrantii africani si asiatici care au inundat tara! Asta se numeste in jargonul corect politic, „promovarea tolerantei si diversitatii„!

În Marea Britanie şi-au început activitatea cinci instanţe de judecată islamice care vor respecta shariatul. În competenţa acestora întra probleme de un spectru mai larg – de la divorţ şi probleme imobiliare, până la cazurile de violenţă în familiile musulmane. Instanţele islamice sunt arbitrare, iar deciziile acestora sunt echivalente cu deciziile instanţelor obişnuite. De facto, instanţele de judecată islamice funcţionează în Marea Britanie din 2007 şi au examinat deja peste 100 de cazuri legate cu divorţ şi moştenire. Astfel de judecătorii au fost deschise în Londra, Birmingen, Bradford şi Manchester. În viitor, se planifică crearea de instanţe de judecată islamice în Glasgow şi Edinburgh, comunică versiunea electronică a ziarului Sunday Times. Reamintim ca si in Romania exista „instante judecatoresti” paralele (si ilegale) ale tiganilor, asa zisele „staboruri”. Dar in Marea Britanie, tribunalele paralele islamice au acum un statut oficial! Incredibil!

Sa ne mutam pe meleaguri germane. In Koln, primaria orasului a aprobat constructia unei moschei gigantice (care va depasi ca inaltime celebra catedrala gotica din acest oras). Mai multe organizatii cetatenesti au criticat acest proiect. Sambata, fusese programat un miting nationalist “împotriva islamizării” şi construirii moscheii în localitate. În jur de 3.000 de extremişti de stânga, comunişti şi anarhişti, au creat violenţe pe străzile din oraşul german Koln, atacând forţele de ordine, vandalizând magazine şi dând foc tomberoanelor de gunoi. Ca reactie, politia a interzis marsul nationalist, deşi acţiunea beneficia de autorizaţiile necesare, invocând “motive de securitate”!

Unii afirma ca politia, in mod deliberat, le permite anarhistilor „sa se dea in spectacol” pentru a avea un pretext de a inchide gura opozantilor nationalisti! Dealtfel, presa corporativa prezinta in termeni laudativi actiunile extremei stangi. În Germania, oficial, trăiesc peste 3 milioane de musulmani, număr ce reprezintă aproximativ 4 procente din totalul populaţiei. Probabil, numarul real este mai mare.

Sa vedem ce se mai intampla prin tarisoara noastra. Chiar azi, ma plimbam prin cartierul Colentina, din Bucuresti. Din intamplare, mi-am aruncat o privire spre un panou de afisaj al unei scoli, unde erau trecute numele elevilor din clasa 1. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut o gramada de „romanasi” pe nume Abdelrahman, Abdul, Abdulah, Ali, Almira, Do Minh, Hamad, Huan, Lin Liang, Maarawi, Nguyen, Mohamed, Sadek, Whang, Zheng etc. (Colentina e un cartier din Bucuresti in care locuiesc destul de multi chinezi si arabi). Desi suntem codasi in UE la capitolul „multiculturalizare” (care mie imi aduce aminte de dezvoltarea multilatarela spre infaptuirea comunismului), vom recupera destul de repede!

Nota: Expresia „raiul multicultural” nu-mi apartine, dar o consider foarte bine nimerita! Am intalnit-o pe site-ul www.frontpress.ro.

5 Comments

  1. BULA says:

    CIOCU’ MIC! VOI NU VEDETI FILME CU UNII CARE GASESC DEGETELE CELOR CARE VORBESC PREA MULT, IN CIORBA?

  2. rasismul este un bullshit fundamentat pe o idee falsa: si anume… existenta mai multor rase ale speciei umane.
    daca asta se intampla in marea britanie (ce o fi mare la ea nu stiu!?) atunci eu nu imi doresc nici macar sa o vizitez.
    oricum evenimentele nu arata decat ca oamenii sunt din ce in ce mai dobitoci, iar maladia asta cuprinde toate paturile sociale, politice si culturale.
    parca asa planuiau francmasonii, nu?
    eu am devenit mizantrop; parerea mea este ca oamenii nu sunt decat niste animale ce detin limbaj si unelte. punct.

  3. In primul rand, as vrea sa imi spuneti ce intelegeti prin aceasta expresie: „rasism”? Afirmarea faptului ca exista mai multe rase umane? Asta e un fapt evident – numai cineva orb ar putea nega acest lucru! Desigur, nu exista rase in sens pur al cuvantului – intotdeauna au existat mixaje intre membrii diferitelor rase. Europenii albi actuali sunt de exemplu un mixaj intre indo-europenii (blonzi cu ochi albastrii) si diferite populatii pre-indo-europene semite.Si, probabil, ceva si din alte rase. Desigur, impartirea oamenilor in rase are o componenta arbitrara – dar se bazeaza pe lucruri cat se poate de concrete (pigmentarea pielii, diferite caracteristici fizice, genetice etc.).

    Rasism inseamna sa spui ca oamenii de rase diferite au capacitatii ereditare fizice/intelectuale/psihice etc. diferite? Iarasi, mi se pare o prostie sa afirmi ca toate rasele umane, prin definitie, sunt (in medie) perfect egale sub toate aspectele. Asa cum indivizii, luati separat, sunt diferiti unul de celalalt (nu exista doi indivizi identici! nici daca ar fi clone!), la fel si grupurile arbitrare de oameni, de exemplu rasele umane, au caracteristici diferite. La fel cand compari femeile si barbatii – in mod clar, femeile au o speranta de viata mai mare. Prin urmare, nu sunt de acord sa numesti pe cineva rasist pt. simplul fapt ca accepta un lucru evident d.p.d.v. logic: nu exista egalitate in lumea asta, nici intre indivizi, nici intre grupuri de oameni, nici intre popoare, nici intre rase! Si nici intre culturi, adaug eu!

    Rasism este doar atunci cand, prin lege, tratezi anumite grupuri arbitrare de oameni altfel decat altele. Rasism este de exemplu atunci cand favorizezi un anumit grup etnic minoritar in defavoarea majoritatii (tot rasism e daca defavorizezi un grup minoritar)! (poate rasism nu e cel mai potrivit cuvant, ar fi de preferat cuvantul „etnicism” in acest caz).

    Dupa cum spunea Ron Paul, singurul antidot la rasism este individualismul. Toti oamenii, trebuie tratati in mod egal in fata legii, indiferent de apartenenta la un grup etnic. Cu asta sunt total de acord. Dar, din pacate, tocmai acesti promotori ai „multiculturalismului”, „corectitudinii politice” si „tolerantei” sunt cei care impart arbitrar oamenii dupa diferite criterii si favorizeaza anumite grupuri in dauna altora!

    Inteleg foarte bine ce vrea acesta UE. Incurajand afluxul de imigranti neeuropeni, mai ales musulmani, UE doreste sa distruga cultura si popoarele europene… divide et impera!

  4. Ciprian says:

    Nu retin exact sursa, dar acum cateva saptamani a fost dat publicitatii un studiu realizat in occident, studiu din care reiesea ca intre „rase” exista evidente diferente genetice. Astfel, in cadrul unei rase este mai dezvoltata capacitatea de a rationa, in cadrul alteia rezistenta fizica extc. Nu am individualzat, asa cum facea studiul respectiv, tocmai pentru a nu fi acuzat de rasism :)

  5. rasistu says:

    Cel ce semneaza ca dan niculescu la comentarii este un imbecil

Leave a Comment